Varbergs Hammarby İddaa Tahmini 25.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Hammarby deplasmanda, Varbergs ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Varbergs Hammarby arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Varbergs kazanır 6.95, beraberlik 4.45, Hammarby kazanır ise 1.48 olarak açıklanmış.

Varbers’den Golsüz Beraberlik

Varbergs, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Helsingborgs ile golsüz berabere kaldı. Son sıradaki rakibine karşı etkili olamadılar ve 1 puana razı oldular. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Joakim Persson’un öğrencileri, İsveç Allsvenskan’da 12. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada Hammarby ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Varbergs’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Hammarby’de Moraller Yerinde

Hammarby’de moraller yerinde. 2 hafta önce Göteborg karşısında 3 golle kazanarak kötü gidişatı sonlandıran Marti Cifuentes’in ekibi, geçtiğimiz hafta ise Elfsborg karşısında 3-0 kazandı. Son maçından 6 puan çıkartan Hammarby, bu maçlarda ise kalesini gole kapatmayı başardı. İsveç Allsvenskan’da lider Hacken’ın 4 puan gerisinde olan Hammarby, zirve takibini sürdürüyor. Bu hafta ise Varbergs deplasmanına konuk olacaklar ve maçın da favorisiler. Karşılaşma öncesinde Hammarby’de Jon Fjoluson’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Varbergs – Hammarby Maç Bilgileri

Varbergs – Hammarby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Paskbergsvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hammarby’de Jon Fjoluson’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Fredrik Andersson, Oliver Stanisic, Gideon Mensah, Hampus Zackrisson, Albin Winbo, Luke Le Roux, Tashreeq Matthews, Alexander Johansson, Joakim Lindner, Andre Boman, Des Kunst

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger, Edvin Kurtulus, Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Mayckel Lahdo, Loret Sadiku, Williot Swedberg, Astrit Seljmani

İddaa Tahmini

Hammarby, maçın favorisi. Geçen hafta Elfsborg’u 3 golle geçtiler ve zirve takibini devam ettirdiler. Varbergs ise alt sıralarda. Bu hafta Hammarby karşısında işleri zor. Hammarby’den 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby, yine net bir galibiyet aldı. Varbergs deplasmanında 3 golle 3 puanı kaptılar.