İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 24.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi’nde 24 Temmuz Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Kristiansund BK – Odds BK: MS 2, 2.39 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası Kristiansund BK, 24 Temmuz Pazar akşamı sahasında Odds BK’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Christian Michelsen ısrarı devam eden Kristiansund BK, Norveç Eliteserien Ligi’nde henüz maç kazanamadı. Ev sahibi 12 haftalık fikstürden 1 puan toplamayı başarırken, ligin en alt sırasına demir attı. Son 8 haftanın tamamında mağlup olan Kristiansund BK, son olarak deplasmanda Viking’e 2-1’lik skorla mağlup oldu. Adım adım alt lige ilerleyen ev sahibi, henüz hiçbir değişikliğe gitmezken, küme düşmeyi kabullenmiş gibi görünüyor. Kalesinde gördüğü 27 gol ve attığı 8 golle, aynı zamanda ligin en kötü gol istatistiklerine sahipler. Kristiansund BK hem sezon genelinde sergilediği performans, hem de 8 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından, Odds BK karşısında güven vermekten çok uzakta. Odds BK cephesinde yenilmezlik serisi sona erse de, geçtiğimiz hafta sergilenen futbol konuk ekip adına umut vermeye devam etti. 3 haftalık yenilmezlik serisiyle zirvenin ortağı Lilleström’ü sahasında konuk eden Jan Frode Nornes’in öğrencileri, son dakikaya kadar rakibine hem skor hem de oyun üstünlüğü tanımazken, yenilen son dakika golü 2-1’lik mağlubiyeti getirdi. Son 4 haftadan 7 puan çıkarabilen konuk ekip, puan kaybettiği karşılaşmalarda dahi iyi bir mücadele ortaya koydu. Bu hafta ligin en zayıf halkası Kristiansund karşısına çıkacak olan Odds BK, iyi performansını sürdürmek istiyor. 19 puanla 9. Sırada yer alan konuk ekibin, üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı var. Hem son haftalarda hem de sezon genelinde rakibinden çok daha iyi bir performans ortaya koyan Odds BK, deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Stromsgodset – HamKam: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; 24 Temmuz Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Stromsgodset ile HamKam karşı karşıya gelecek. Norveç Eliteserien Ligi’nde sahne alacak maç, Türkiye saati ile 21:00’de başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Stromsgodset geçtiğimiz haftayı Norveç Eliteserien Ligi’nde bay geçti. Tromsö maçının ertelenmesiyle birlikte dinlenme fırsatı bulan ev sahibi, 2 haftadır devam eden puan kayıplarının ardından, rahat bir nefes aldı diyebiliriz. Stromsgodset cephesinde 6 haftalık yenilmezlik serisinin sona ermesiyle birlikte puan kayıpları başlarken, ev sahibi son 4 haftadan sadece 1 kez galip ayrıla bildi ve üst sıralardan uzaklaştı. 10 kişi kalan Lilleström karşısında galip gelmeyi başaran Henrik Pedersen’in öğrencileri, son 2 haftada ise Aalesund’a 1-0 kaybederken, Odds BK karşısında golsüz beraberlikle yetindi. 2 haftadır skor üretmeyi başaramayan Stromsgoset, HamKam karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor. HamKam, Norveç Eliteserien Ligi’nde çıktığı son 5 deplasman maçından mağlubiyet almadı. Dış sahada sadece 2. hafta Tromsö’ye kaybeden HamKam, geçtiğimiz haftaya kadar ise 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Evinde Bodo/Glimt’i konuk eden Svein Inge Haagenrud’in öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve seri sona erdi. Ligin yeni temsilcisi 14 haftalık fikstürden sadece 3 mağlubiyet alırken, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer aldı. 17 puanla 10. Sırada yer alan HamKam, maç kazanmakta zorlansa da, kolay kolay maç kaybetmiyor. Konuk ekibe özellikle deplasmanda diş geçirmek oldukça zor. Düşme potasından 6 puan uzaklıkta yer alan ekip, farkı korumak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Stromsgodset ve HamKam, yeniden yükselişe geçmek istiyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Valerenga – Viking: 02 (Ç), 1.45 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Valerenga ile Viking, 24 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da kozlarını paylaşacak. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak ola Norveç Eliteserien Ligi mücadelesine Intility Arena ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz hafta Norveç Eliteserien Ligi’nde Sarpsborg deplasmanına konuk olan Valerenga, Amor Layouni’nin golüyle 1-0’ık galibiyete uzanırken, hem galibiyet hem de gol yememe serisini 2 haftaya çıkardı. 2 hafta öncesine kadar düşme adayları arasında yer alan ev sahibi, 7 maçlık galibiyet hasretinin ardından yükselişe geçti. Son 2 haftadan 4 golle 6 puan toplamayı başaran ve düşme hattı ile arasındaki puan farkını 6’ya yükselten Valerenga, zirve takibindeki Viking karşısına formda ve moralli çıkacak. Henüz tehlike hattından uzaklaşmayı başaramayan Valerenga’nın, galibiyete ihtiyacı var. Konuk ekip Viking, Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibini sürdürüyor. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasına girmeyi başaran Bjarne Berntsen’in öğrencileri, 16 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başardı ve 3. sırada yer aldı. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Viking, son 2 haftada Lilleström ve Kristiansund’u mağlup etmeyi başarırken, attığı 3 gole karşılık kalesinde 1 gole izin verdi. 16 haftalık fikstürden sadece 4 mağlubiyet alan Viking, iç sahada 1 maç kaybederken, deplasmanda ise 3 mağlubiyet aldı. Zirve takibini kayıpsız sürdürmek isteyen Viking, Konferans Ligi sahnesinde Sparta Prag deplasmanından golsüz beraberlikle dönerken, rotasını lige çevirdi. Son haftaların formda takımları arasında yer alan ve zirve takibini sürdüren Viking, Valerenga deplasmanında kaybetmeyecektir. Konuk ekibin deplasmandan en az 1 puan çıkaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.09

Bets10 Bahis Oranı: 7.65