UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Viktoria Plzen HJK Helsinki İddaa Tahmini 26.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nda rövanş heyecanı başlarken, Viktoria Plzen sahasında HJK Helsinki‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Viktoria Plzen’in 2-1’lik üstünlüğüyle sona eren ilk maçın ardından, rövanş mücadelesinde Bets10, Viktoria Plzen galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.50, HJK Helsinki galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda.

Viktoria Plzen Avantajı Kaptı

Çekya şampiyonu Viktoria Plzen cephesinde yeni sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda başlarken, şampiyon hoca Michal Bilek ile çıktığı ilk maçı kazandılar. Ev sahibi HJK Helsinki deplasmanına konuk olurken, Jan Kopic ve Tomas Chory’nin golleri galibiyeti getirdi. Maç boyunca oyunun hakimi rakip olsa da,  Plzen deplasmandan istediğini aldı. Transfer döneminde Mohamed Tijani, Filip Cihak, Martin Jedlicka, Vaclav Pilar, Kristi Qose ve Jan Kliment’i  kadrosuna katan ev sahibi, sezonun ilk maçında transferlerine sonradan şans verirken, şampiyonluğu getiren kadrosuna güvendi. İlk maçta gol sorunu yaşamayan Viktoria Plzen, savunma hattında ise rakibine önemli açıklar verdi. Tur için büyük bir avantaj sağlasalar da, ilk maç Çekya ekibi için turun kolay olmadığını gösterdi.

HJK Helsinki Kazanmak Zorunda

Finlandiya Veikkausliiga’da zirve takibini sürdüren HJK Helsinki, zorlu Şampiyonlar Ligi fikstürüne rağmen zirveyi bırakmıyor. Konuk ekip lige mağlubiyetle dönerken, geçtiğimiz hafta Ilves Tampere’yi deplasmanda 2-1 mağlup etti ve averaj farkıyla lider KuPS’nin gerisinde yoluna devam etti. Toni Koskela ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Rigas Skola’yı geçerek Viktoria Plzen ile eşleşirken, ilk maçı taraftarı önünde 2-1’lik skorla kaybetti. HJK Helsinki galibiyete rakibinden çok daha yakın olsa da, bir türlü hücum hattında aradığı etkiyi yakalayamadı. Kalesinde sadece 2 isabetli şuta izin veren konuk ekip, 2 şutta da gole engel olamadı. İlk maç hüsranla sona erse de, rövanş için iyi sinyaller vermeyi başaran HJK Helsinki’nin, Çekya deplasmanında kazanmaktan başka şansı yok.

Viktoria Plzen – HJK Helsinki Maç Bilgileri

Viktoria Plzen – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Doosan Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Jan Kopic, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Jukka Raitala, Joona Toivio, Atomu Tanaka, Arttu Hoskonen, Yli-Kokko, Nassim Boujellab, Fabian Serrarens, Casper Terho, Eric Browne, Matti Peltola.

İddaa Tahmini

İlk maçta sergiledikleri futbolla, üst tur hedefinde kolay vazgeçmeyeceğini ispatlayan Viktoria Plzen ve HJK Helsinki, rövanşta skor katkısı vermeye devam edecektir. Mücadelede tercihim 2.5 Üst seçeneği.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Viktoria Plzen iç sahada 5 golle HJK Helsinki’ye üstünlük kurdu. Ev sahibi rakibine gol şansı vermediği mücadeleden 5-0’lık galibiyetle ayrılırken, adını üst tura yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.