UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olympiakos Maccabi Haifa İddaa Tahmini 27.07.2022

27 Temmuz Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi fikstüründe bizleri bekleyen mücadelede, Olympiakos ile Maccabi Haifa kozlarını paylaşacak. 2. Eleme Turu rövanş mücadelesi Türkiye saat ile 22:00’de başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Olympiakos galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.75, Maccabi Haifa galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.48, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 4.25 oran veriyor.

Olympiakos Üstünlüğünü Koruyamadı

Olympiakos cephesinde kaleci Tomas Vaclik’in harika performansı ve Philip Zinckernagel’in golü Maccabi Haifa depalsmanında galibiyet için yeterli olmadı. Yeni sezonun ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda çıkan Yunanistan temsilcisi, karşılaşmada yeni transferleri Zinckernagel, Sime Vrsaljko, Pipa ve Aboubakar Kamara’ya forma şansı verirken, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Üstünlük golünü 7. dakikada bulan ev sahibi, öne geçtikten sonra oyun hakimiyetini tamamen rakibine kaptırırken, bitime saniyeler kala şansız bir golle galibiyeti kaçırdı. Rövanş için avantaj sahibi olsalar da, Olympiakos cephesinde ilk maç sergilenen futbol yetersizdi diyebiliriz. Ev sahibinin tur bileti için sahasında çok daha iyi bir 90 dakikaya ihtiyacı var.

Maccabi Haifa Umutlarını Korudu

Dolev Haziza harika bir golle Maccabi Haifa’yı mağlubiyetten kurtardı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Olympiakos’u sahasında konuk eden Haifa, erken bir golle 1-0 geriye düşerken, 7. dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan ve 83 dakikanın büyük bir bölümünü rakip yarı alana yıkmayı başaran konuk ekip, aradığı golü son dakikada buldu. Yeni sezona Süper Kupa mağlubiyetiyle başlayan Barak Bakhar’ın öğrencileri, bir hatanın daha kıyısından dönerken, Şampiyonlar Ligi hayallerine sıkı sıkı tutundu. Olympiakos deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan Maccabi Haifa, ilk maçta mağlubiyetten zor kurtulurken, sergilediği futbolla neler yapabileceğini ispatladı. İsrail şampiyonu rövanş maçında da turu kolay kolay bırakmayacaktır.

Olympiakos – Maccabi Haifa Maç Bilgileri

Olympiakos – Maccabi Haifa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Georgios Karaiskakis Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Olympiakos’un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Pape Abou Cissé, Ousseynou Ba, Oleg Reabciuk, Sime Vrsaljko, Yann M’Vila, Camara, João Carvalho, Georgios Masouras, Philip Zinckernagel, Tiquinho Soares.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Josh Cohen, Sean Goldberg, Bogdan Planic, Neta Lavi, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Omer Atzili, Nikita Rukavytsya, Mahmoud Jaber, Dolev Haziza.

İddaa Tahmini

Deplasmanda galibiyeti son dakika golüyle kaçıran Olympiakos, taraftarı önünde aynı hatayı tekrarlamayacak ve galibiyete çok yakınlaştığı Maccabi Haifa karşısında bu hafta galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Olympiakos’un devler sahnesi hayalleri sona erdi. Ev sahibi iç sahada hezimete uğrarken, Maccabi Haifa ise tur tam anlamıyla damga vurdu ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etti.