UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slovan Bratislava Ferencvaros İddaa Tahmini 27.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında, Slovan Bratislava ile Ferencvaros karşı karşıya gelecek. Saat 21.30’da start alacak karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Slovan Bratislava ve Ferencvaros arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Slovan Bratislava kazanır 2.95, beraberlik 3.40, Ferencvaros kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Slovan Bratislava Avantajlı Taraf 

Slovan Bratislava, ilk maçtan sürpriz bir sonuç ile ayrılmayı başarmıştı. İlk maçta konuk oldukları Ferencvaros deplasmanında 2-1 kazandılar ve avantajı eline geçirdiler. Ferencvaros karşısında ilk maçı kaybetmeleri bekleniyordu ama ikinci yarıda etkili bir performans gösteren Slovakya ekibi, 1-0 geriye düştüğü maçı Guram kashia ve Tigran Barseghyan’ın arka arkaya bulduğu gollerle 2-1 kazanarak sürpriz yaptılar. Maç öncesinde Slovan Bratislava’da Michal Sulla’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Ferencvaros Üstünlüğünü Koruyamadı 

Ferencvaros’da moraller bozuk. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir önceki turda Kazakistan’ın Tobol takımını eleyen Macaristan ekibi, 2. turda ise Slovakya’nın Slovan Bratislava takımı ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçı taraftarı önünde 2-1 kaybeden Ferencvaros, tur şansını zora soktu diyebiliriz. Stanislav Cherchesov’un ekibi, 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı ve 5 dakikada 2 gol yiyerek mağlup oldu. Bu hafta Slovak’ya rövanş maçına çıkacak olan Ferencvaros’un hedefi mutlak galibiyet. 

Slovan Bratislava – Ferencvaros Maç Bilgileri

Slovan Bratislava – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 21:30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehelne Pole Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Slovan Bratislava’da Michal Sulla’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Slovan Bratislava'nın 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Lazare Kupatadze, Oleksandr Azatsky, Irakli Azarovi, Mamuka Kobakhidze, Benjamin Teidi, Jambul Jighauri, Vladimer Mamuchashvili, Sandro Altunashvili, Zuriko Davitashvili, Flamarion, Grigol Chabradze

Ferencvaros'un 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Tokmac Nguen, Anderson Esiti, Eldar Civic, Henry Wingo, Aissa Laidouni, Kristoffer Zachariassen, Adama Traore, Franck Boli

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. İlk karşılaşmada sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Ferencvaros yine favori ama ilk maçta güven vermediler. En mantıklı tercih gollere yönelmek. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Slovan Bratislava, ilk maçta sürpriz yapmıştı ama Ferencvaros, bu kez gülen taraf oldu. Slovan Bratislava’yı 4-1 ile geçerek tur atladılar.