UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Dynamo Kiev İddaa Tahmini 27.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında, Fenerbahçe ile Dynamo Kiev kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fenerbahçe ile Dynamo Kiev zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fenerbahçe galibiyetinin 1.70, beraberlik tercihinin 3.60, Dynamo Kiev galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fenerbahçe’de Hedef Galibiyet  

Fenerbahçe, ilk maçta gösterdiği performans ile tur umutlarını rövanş maçına taşıdı. Hem oyun hem de skor olarak hiç fena değillerdi. İlk maçtan golsüz beraberlik ile ayrılan Jorge Jesus’un ekibi, Kadıköy’de Dynamo Kiev’i konuk edecek. İlk maçta oyun anlamında daha üstün oynayan tarafın Fenerbahçe olduğunu belirtelim. Rövanş maçında da ilk maçta gösterdikleri performansın üzerine koyarak, sahadan galibiyet ile ayrılırlar ve turu geçmeyi başarırlar. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan, Min Jae, Caulker ve Lemos kadroda yok. Serdar Aziz ise sakat. 

Dynamo Kiev’in İşi Zor 

Dynamo Kiev, ilk maçta konuk ettiği Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Rakibine karşı Verbic ve Zabarnyi ile bir kaç pozisyona girdiler ama çok etkili oldukalrını da söyleyemeyiz. Uzun bir süredir resmi maç yapmamalarına rağmen iyi bir mücadele örneği gösterdiler. Mircae Lucescu’nun ekibinin turu geçebilmesi için bugün Kadıköy’de kazanması şart. İlk maçta aldıkları 0-0’lık beraberlik ile umutlarıonı korudular ama Kadıköy’de 50 bin Fenerbahçe taraftarı önünde işleri hiç kolay olmayacak. Maç öncesinde Dynamo Kiev’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Fenerbahçe- Dynamo Kiev Maç Bilgileri

Fenerbahçe- Dynamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kadıköy’de oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Mert Hakan, Min Jae, Caulker ve Lemos kadroda yok. Serdar Aziz ise sakat. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Serdar Dursun

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Illia Zabarnyi

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, turun favorisiydi. İlk maçta bunu net bir şekilde hisettirdiler. Dynamo Kiev ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, bu kez rakibini Kadıköy’de mağlup eder ve tur atlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, yine beklentileri karşılayamadı. Dynamo Kiev’e Kadıköy’de 2-1 kaybettiler ve Şampiyonlar Ligi maceraları sona erdi.