UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Malmö Zalgiris Vilnius İddaa Tahmini 26.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Zalgiris Vilnius deplasmanda Malmö’ye konuk olacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacağını belirtelim.

MalmöZalgiris Vilnius arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Malmö kazanır 1.20, beraberlik 6.50, Zalgiris Vilnius kazanır ise 13.00 olarak açıklanmış.

Malmö Favori Taraf 

Malmö, bir önceki maçta istediği sonucu alamadı ve İsveç’e moralsiz döndü. Zalgiris Vilnius deplasmannda 1-0 kaybeden Milos Milojevic’in ekibi, tur şansını da zora soktu. Bir önceki turda İzlanda’nın Vikingur takımını eleyen Malmö, Zalgiris Vilnius deplasmanında beklentileri karşılaşayamadı. İsveç Allsvenskan’da ise son haftalarda iyi bir seri yakaladıklarını belirtelim. Üst üste 3 maçtır kazanıyorlar ve geçtiğimiz hafta Eleda’da konuk ettikleri IK Sirius’u 3-1 mağlup etmeyi başarıdlar. Zalgiris Vilnius maçı öncesinde Malmö’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Zalgiris Vilnius Avantajı Kaptı 

Zalgiris Vilnius, ilk maçta istediği sonucu aldı ve İsveç’e avantajlı bir şekilde gidiyor. Vetra’da konuk ettikleri Malmö’yü Fabien Ourega’nın ikinci yarının başında attığı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar. Litvanya Ligi’nin güçlü takımlarından biri olan Zalgiris Vilnius, bir önceki turda Koskova’nın Ballkani takımını elemiş ve Malmö’nün rakibi olmuştu. Vladimir Cheburin’in ekibinin rövanş maçında alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayacağını belirtelim. Maç öncesinde Zalgiris Vilnius’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Malmö – Zalgiris Vilnius Maç Bilgileri

Malmö – Zalgiris Vilnius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eleda’da Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Zalgiris Vilnius'un ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Zalgiris Vilnius’un muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, Mario Pavelic, Petar Mamic, Nemanja Ljubisavljevic, Nicolas Gorobsov, Saulius Mikoliunas, Oliver Buff, Marko Milickovic, Renan, Francis Kyeremeh, Fabien Ourega

İddaa Tahmini

Malmö, bu kez maçın favorisi. Elada’da taraftar desteğini de yanına alarak Zalgirius Vilnius’u mağlup ederler. Turu geçeceklerini ve Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius karşısında farklı kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.45

Jetbahis Oranı: H1, Oran 1.76

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, şok bir yenilgi yaşadı. İlk maçı 1-0 kaybetmişlerdi. İsveç’de oynadıkları rövanş maçını da 2-0 kaybederek Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiler.