UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Dynamo Kiev Bahis Tahmini 27.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni devam eden Fenerbahçe, 2. Eleme Turu‘nun rövanş maçında Dynamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. 27 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saat ile 20:00’de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maça Ülker Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Fenerbahçe galibiyetine 1.78, beraberliğe 3.60, Dynamo Kiev galibiyetine ise 4.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

Fenerbahçe Umut Verdi

Fenerbahçe ilk maçta sergilediği üstün futbolu taraftarı önünde galibiyetle taçlandırmak istiyor. Sarı Lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Dynamo Kiev karşısına çıkarken, mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. Jorge Jesus yönetiminde ilk resmi maçına çıkan Sarı Lacivertliler, savunma kurgusuyla yeni sezona hazır bir görüntü sergilerken, hücum hattında ise kaliteli gol ayaklarına ihtiyacı olduğunu bizlere gösterdi. Yeni transferler King, Arao ve Bruma mücadelede forma şansı bulurken, özellikle Aroa’nın performansı Fenerbahçe’yi mutlu etti. İlk maçta oyun olarak rakibine bariz bir üstünlük kuran Fenerbahçe, rövanşta kazanarak 13 yıllık Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek için dev bir adım atmak istiyor. Pedro transferiyle hücum hattını güçlendiren ev sahibinde, yıldız golcü bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Rakibinden daha hazır bir görüntü sergileyen Sarı Lacivertliler, kapalı gişe oynayacağı ilk iç saha maçında taraftar desteğiyle galibiyeti istiyor.

Dynamo Kiev Veda Etmek İstemiyor

Geçtiğimiz sezon üzücü bir olayla sarsılan Dynamo Kiev’de, 7 aydır savaşın etkileri devam ediyor. Son resmi maçına 2021 yılının Aralık ayında çıkan Ukrayna temsilcisi, savaşın başlamasıyla birlikte futbol olarak zor günler yaşamaya başlarken, ligde kadro kalitesini korumayı başaran ender takımlar arasında yer aldı. Rotasını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Mircea Lucescu’nun öğrencileri, 2. Elem Turu’nun ilk maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelirken, mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. Oyunun hakimi rakip taraf olsa da, Kiev kaybetmemeyi başardı ve ilk maçından istediği skoru aldı. Savaş sürecinin başlamasıyla birlikte, hazırlık maçlarıyla kendisi hazır tutmaya çalışan konuk ekip, Fenerbahçe karşısında zor anlar yaşamasına rağmen, turun ortağı olduğunu gösterdi.

Fenerbahçe – Dynamo Kiev Maç Bilgileri

Fenerbahçe- Dynamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Lemos, Mert Hakan, Min Jae, Caulker ve Serdar Aziz’in kadroda yer almadığını belirtelim. Yeni transfer Joa Pedro’nun ise oynama izni yok.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Serdar Dursun.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Illia Zabarnyi.

İddaa Tahmini

İlk maçtan kazanan çıkmadı ve iki takımda tu şansını rövanş maçına bıraktı. Rövanşta taraftar desteğinin belirleyeceği olacağını ve Fenerbahçe’nin yeni sezonda ilk kez taraftarı önüne çıkacağı zorlu mücadeleyi kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 1-1’lik beraberlikle geçilen mücadele, uzatmalarda devam etti. Dynamo Kiev ikinci yarından itibaren 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında üstünlük golünü buldu ve adını üst tura yazdırdı.