UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bodo/Glimt Linfield FC İddaa Tahmini 27.07.2022

27 Temmuz Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nda rövanş heyecanı devam ederken, Bodo/Glimt evinde Linfield FC‘yi konuk edecek. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Rexbet, Bodo/Glimt galibiyetine 1.10, beraberliğe 8.00, Linfield FC galibiyetine ise 26.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.55, KGYOK 1.47 oran kazandırıyor.

Bodo/Glimt Galibiyet Peşinde

Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Bodo/Glimt, UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine devam ederken, 2. Eleme Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Kuzey İrlanda deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. 1. Eleme Turu’nun ilk maçında Kl Klaksvik’i iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başaran Bodo/Glimt, deplasmanda ise 3-1’lik skorla mağlup olmasına rağmen, tur atlamıştı. Kjetil Knutsen ve öğrencilerinin devler sahnesinde bir kez daha iç saha galibiyetine ihtiyacı var. Norveç Eliteserien Ligi’dne 3’te 3 yaparak güven tazeleyen ev sahibi, ilk maçta oyun olarak üstünlük kurduğu ancak skor olarak kuramadığı Linfield FC karşısında kazanmak zorunda.

Linfield FC’ye Beraberlik Yetiyor

Kirk Millar attı, Linfield FC iç sahada kazanarak tur için önemli bir avantaj elde etti. Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Bodo/Glimt ile eşleşen konuk ekip, ilk maçı iç sahada 1-0’lık skorla kazandı. Konuk ekip maç boyunca zor anlar yaşarken, rakip kalede ilk kez 83. dakikada tehlikeli oldu ve Millar galibiyet golünü kaydetti. Hücum hattında etkisiz kalsa da, Linfield FC savunma başarısıyla dikkat çekti. David Healy ve öğrencilerine tur için deplasmanda kaybetmemek yetiyor. Yeni sezonu devler sahnesine açan ve henüz lig maratonuna start vermeyen konuk ekip, Şampiyonlar Ligi’ne odaklanmış durumda. Deplasmanda çıktığı tek maçı kaybeden konuk ekip, iç saha etkisini henüz dış sahaya taşıyamadı.

Bodo/Glimt – Linfield FC Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Linfield FC Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

Linfield FC’nin ilk 11’i Belli mi?

Linfield FC’nin muhtemel kadrosu: Chris Johns, Jimmy Callacher, Sam Roscoe, Clarke, Danny Finlayson, Jamie Mulgrew, Kirk Millar, Robbie McDaid, Eetu Vertainen, Stephen Fallon, Joel Cooper.

İddaa Tahmini

Evinde galibiyete ihtiyacı olan Bodo/Glimt, deplasmanda yaptığı hataları taraftarı önünde telafi edecektir. Ev sahibinin bu kez rakibine gol şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.19

Rexbet Oranı: KGYOK, Oran 1.47

Maç Sonucu: 8-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo/Glimt harika bir galibiyetle, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etti. Ev sahibi tam 8 golle Linfield karşısında galip gelirken, rakibine gol şansı dahi vermedi. Kazananları tebrik ederiz.