UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Zürich Qarabağ Bahis Tahmini 27.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nda rövanş heyecanı yaşanırken, 27 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Zürich ile Qarabağ karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Betroad, Zürich galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.60, Qarabağ galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

Zürich Galibiyetle Tanışmadı

İsviçre Süper Ligi’nin son şampiyonu Zürich, yeni sezonda henüz maç kazanamadı. Franco Foda ve ekibi, İsviçre Süper Lig’de ilk 2 haftayı 1 puanla geçirirken, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçında mağlup olarak, rövanşı kazanmak zorunda kaldı. 4-0’lık Young Boys mağlubiyetinin ardından sahasında Luzern ile golsüz berabere kalan ev sahibi, ligde henüz gol dahi atamadı. Şampiyonlar Ligi serüvenine ise Qarabağ karşısında 3-2’lik mağlubiyetle merhaba diyen Zürich, göreve sezon başında gelen Franco Foda önderliğinde zor günler yaşıyor. Ev sahibine teknik adam değişikliği yaramazken, Zürich kazanması gereken bir iç saha maçına çıkacak.

Qarabağ İç Sahada Kazandı

Qarabağ cephesinde UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçına Kady ve Wadji ikilisi damga vururken, Azerbaycan şampiyonu Zürich’i iç sahada 3-2 mağlup etmeyi başardı. Kady 1 gol, 1 asistle oynarken, Wadji ise 2 gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi serüveni 1-0’lık Lech Poznan mağlubiyetiyle başlayan Qarabağ, sahasında Lech Poznan’ı 5-1, Zürich’i ise 3-2’lik skorlarla mağlup etti. Ligin başlamasına sayılı günler kala rotasını tamamen devler sahnesine çeviren konuk ekip, etkili hücum performansıyla dikkat çekiyor. Gurban Gurbanov ve öğrencilerine tur için beraberlik yetiyor. Marko Jankovic, Luka Gugeshashvili ve Júlio Romão’yu kadrosuna katarak güçlenen konuk ekip, zor günler geçiren Zürich karşısında tur biletine bu kadar yakınlaşmışken, hata yapmak istemiyor.

Zürich – Qarabağ Maç Bilgileri

Zürich – Qarabağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Letzigrund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Zürich’in ilk 11’i Belli mi?

Zürich’in muhtemel kadrosu: Yanick Brecher, Kamberi, Aliti, Boranijasevic, Mirlind Kryeziu, Adrian Guerrero, Bledian Krasniqi, Antonio Marchesano, Tosin Aiyegun, Conde, Gnonto.

Qarabağ’ın ilk 11’i Belli mi?

Qarabağ’ın muhtemel kadrosu: Shahrudin Mahammadaliyev, Kevin Medina, Bahlul Mustafazada, Toral Bayramov, Maksim Medvedev, Qara Qarayev, Filip Ozobic, Abdellah Zoubir, Kady, Owusu, Richard.

İddaa Tahmini

İki takımın ilk maçı tam anlamıyla gol düellosuna sahne olmuştu. Tur umutları devam eden Zürich ve Qarabağ, bir kez daha karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Zürich 2-1’lik üstünlükle mücadeleyi uzatmalara götürmeyi başarırken, son sözü Qarabağ söyledi ve uzatmalarda yakaladığı üstünlükle tur biletini cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.