Aalesund Bodo/Glimt İddaa Tahmini 30.07.2022

İddaa fikstüründe 30 Temmuz Cumartesi günü yer alan Norveç Eliteserien Ligi 17. hafta mücadelesinde, Aalesund ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:00.

Betroad, Aalesund galibiyetine 4.50, beraberliğe 4.00, Bodo/Glimt galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

Aalesund Orta Sıralara Demir Attı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Aalesund, Norveç Eliteserien Ligi’dne son 6 haftanın 5’ini puan kayıplarıyla geçirdi. Sadece 1 mağlubiyet alsa da, bu süreçte tek galibiyetini iç sahada Stromsgodset’e karşı alan Aalesund, tek mağlubiyetini ise 3 hafta önce Bodo/Glimt deplasmanında aldı. Bu hafta tekrar Bodo/Glimt karşısına çıkacak olan ev sahibi, 15 haftadan topladığı 21 puanla 7. sırada yer alıyor. Ligin orta sıralarından bir türlü kurtulamayan Aalesund’un çıktığı son 4 maçın 3’ünde 2.5 gol barajı aşılmadı. Ev sahibi kolay maç kaybetmese de, etkisiz hücum performansıyla galibiyet adına zorlanıyor.

Bodo/Glimt Tarihi Galibiyetle Döndü

Bodo/Glimt son haftalarda çok formda. Norveç Eliteserien Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yoluna devam ediyor. Kl Klaksvik engelini geçtikten sonra Linfield FC karşısına çıkan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, deplasmanda 1-0 mağlup olduğu rakibini iç sahada tam 8-0’lık tarihi bir galibiyetle mağlup etti ve tur biletini cebine koydu. Turun  en iyi performansını sergileyen Bodo/Glimt, lige formda ve moralli dönüyor. 28 puanla ligin 3. Sırasında yer alan konuk ekip, lider ile farkı 8’e kadar indirdi Harika performansını sürdürmek isteyen Bodo/Glimt, ilk maçta mağlup ettiği Aalesund ile deplasmanda karşılaşacak.

Aalesund – Bodo/Glimt Maç Bilgileri

Aalesund – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Color Line Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aalesund cephesinde Erlend Segberg’in sakatlığı devam ediyor. Bodo/Glimt cephesinde Sondre Fet’i sakatlığı bulunuyor.

Aalesund’un 11’i Belli mi?

Aalesund’un muhtemel kadrosu: Sten Grytebust, Golubovic, Jeppe Moe, Besim Serbecic, Alexander Andersen, Bolkan Nordli, Nenass, Sigurd Haugen, Matta, Simen Rafn, Torbjorn Kallevag.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

İddaa Tahmini

Ligde 3 haftadır kazanan, Şampiyonlar Ligi’nden ise tarihi bir galibiyetle dönen Bodo/Glimt, Aalesund deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı tarihi galibiyetin ardından, Norveç Eliteserien Ligi’nde galibiyetlerine devam etti. Ev sahibi Aalesund deplasmanından 2-1’llik galibiyetle ayrılırken, 4’te 4 yapmayı başardı.