Honka VPS Bahis Tahmini 30.07.2022

Finlandiya Veikkausliiga‘nın 3. sırasında yer alan Honka ile 9. sıradaki VPS‘yi sahasında konuk edecek. 30 Temmuz Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Betroad, Honka galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.10, VPS galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Honka Evinde Namağlup

Geçtiğimiz hafta Inter Turku deplasmanına konuk olan Honka, Arko-Mensah’ın tek golüyle galibiyete uzanırken, Finlandiya Veikkausliiga’da son 2 haftayı 6 gol ve 6 puanla noktaladı. FC Lahti ve Inter Turku’ya gol şansı dahi vermeyen Honka, zirvenin en önemli adayları arasında yer alıyor. Vesa Vasara’nın öğrencileri, 15 haftadan 30 puan toplamayı başarırken, liderin 6 puan gerisinde yer alıyor. 3. sırada yoluna devam eden ev sahibi, attığı 28 gole karşılık, kalesinde sadece 13 gole izin verdi. Ligin en iyi savunma performanslarından birini sergileyen Honka, 2 haftadır sergilediği harika futbolla Veikkausliiga sahnesinde güven vermeye devam ediyor. Honka bu sezon iç sahada hiç mağlup olmadı.

VPS’de Düşüş Sürüyor

Finlandiya Veikkuasliiga’nın en golcü takımı VPS, alt sıralardan kurtulmayı bir türlü başaramadı. 15 haftada 32 kez rakip fileleri havalandıran konuk ekip, son 3 haftayı 1 puanla kapatırken, 9. Sıraya kadar geriledi. Düşüşe bir türlü çare bulamayan VPS, IFK Mariehamn ve HJK Helsinki mağlubiyetlerinin ardından, Haka ile iç sahada 3-3 berabere kaldı. Hücum etkisi devam etse de, savunmada önemli zafiyetler gösteren VPS, bu hafta Honka deplasmanına konuk olacak. Christian Sund ve öğrencileri sezonun ilk yarısı rakibine iç sahada 1-0’lık skorla teslim olmuştu. Alt sıralardan kurtulamayan VPS, maç kazanmakta zorlanıyor. Konuk ekibin 15 maçta sadece 5 galibiyeti var.

Honka – VPS Maç Bilgileri

Honka – VPS Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tapiolan Urheilupuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

VPS cephesinde Sebastian Strandvall’ın sakatlığı bu hafta devam ediyor.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Maksim Rudakov, Henri Aalto, Aldayr Hernandez, Matias Rale, Arko-Mensah, Rui Modesto, Tammilehto, Voutilainen, Kevin Jansen, Agon Sadiku, Ville Koski.

VPS’nin 11’i Belli mi?

VPS’nin muhtemel kadrosu: Oskari Forsman, Tyler Reid, Pikkarainen, Mikko Pitkanen, Backaliden, Prosper Ahiabu, Samba Sillah, Antti Raisanen, Aleksi Pahkasalo, Jesper Engström, Tete Yengi.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da zirve takibini sürdüren Honka, namağlup iç saha performansını VPS Karşısında galibiyetle taçlandıracaktır. Ev sahibi galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Honka iç sahada rahat kazandı. Ev sahibi 4 golle 3 puana uzanırken, zor günler geçiren VPS karşısında harika iç saha performansını galibiyetle taçlandırdı. Kazananları tebrik ederiz.