Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Liverpool İddaa Tahmini 06.08.2022

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün ilk maçında Liverpool deplasmanda, Fulham’a konuk olacak. Mücadelenin saat 14.30’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

FulhamLiverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fulham kazanır 11.00, beraberlik 5.85, Liverpool kazanır ise 1.30 olarak açıklanmış.

Fulham’ın İşi Zor

Fulham, 1 senelik aranın ardından tekrardan Premier Lig’e çıkmayı başardı. Geçen sezon İngiltere Championship’de başarılı bir sezonu geride bırakan Marco Silva’nın ekibi, sezonu şampiyon olarak tamamladı ve doğrudan Premier Lig bileti aldı. Kevin Mbabu, Joao Palhinha, Andreas Pereira ve Monor Solomon gibi kaliteli isimleri de kadrosuna katmayı başardılar. Premier Lig’in ilk haftasında Craven Cottage’de Liverpool’u konuk edecek Fulham’ı zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Fulham’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Liverpool’da Hedef Galibiyet

Liverpool’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Manchester City ile Community Shield finalinde karşılaşan Liverpool, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Son dönemde Manchester City’e karşı oldukça iyi sonuçlar alıyorlar. Sezona kupa ile başlayan Liverpool’da moraller yerinde. Yeni transfer Darwin Nunez, Manchester City karşısında takımının 3. Golünü attı ve Liverpool kariyerinde çıktığı ilk maçta golle tanıştı. Premier Lig’de yeni sezon bu hafta start alıyor ve Liverpool, Fulham’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Liverpool’da Naby Keita ve Diogo Jota sakat olan isimler.

Fulham – Liverpool Maç Bilgileri

Fulham – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Naby Keita ve Diogo Jota sakat olan isimler.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Joao Palhinha, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Luis Diaz, Darwin Nunez, Mohamed Salah,

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın net favorisi. Premie Lig’in yeni ekibi Fulham karşısında zorlanmalarını beklemiyorum. Craven Cottaga’de golü bir galibiyet alırlar ve sezona 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, sezona puan kaybı yaşayarak başladı. Fulham deplasmanında 2-2 berabere kaldılar.