TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Alanyaspor İddaa Tahmini 07.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. İlk hafta maçında, Fatih Karagümrük ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Saat 19.15’de start alacak mücadeleyi Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 2.70, beraberlik tercihinin 3.55, Alanyaspor galibiyetinin ise 2.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük’de Pirlo Dönemi 

Fatih Karagümrük’de bildiğimi gibi Volkan Demirel ile yollar ayrıldı. Göreve ise İtalyan teknik adam Andrea Pirlo getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk Süper Lig maçına Alanyaspor karşısında çıkacak olan Fatih Karagümrük, sezona 3 puan ile başlamak istiyor. Transfer döneminde Galatasaray’dan Mbaye Diagne, Derby County’den Colin Kazım Richards, Heerenveen’den Ibrahim Dresevic, Zenit’den Magomed Ozdoev ve Frosinone’den Matteo Ricci gibi isimleri kadrosuna katan Fatih Karagümrük’de Emre Mor, Aleksandar Pesic, Jure Balkovec, Lucas Biglia, Yannis Salibur ve Ervic Zukanovic ile yolların da ayrıldığını belirtelim. Sezonun ilk haftasında Alanyaspor’u konuk edecek Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Alanyaspor’da Hedef 3 Puan 

Alanyaspor, geçen sezon Süper Lig’de iyi bir performans göstermişti. İlk 4 yarışında uzun süre mücadele ettiler ama Avrupa bileti alamadılar. 4. sıradaki Başakşehir’in sadece 1 puan gerisinde sezonu tamamlayınca, Konferans Ligi umutları da sona ermiş oldu. Yeni sezona da Francisco Farioli yönetiminde hazırlanan Alanyaspor, sezonun ilk maçında Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak. Transfer döneminde Nimes’den Zinadine Ferhat, Amiens’den Arnaud Lusamba, Sporting CP’den Idrissa Doumbia, Marsilya’dan Oussama Targhalline ve Fatih Karagümrük’den Jure Balkovec ile kadrosunu güçlendirdiler. Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük – Alanyaspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Matteo Ricci, Fabio Borini, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Mbaye Diagne

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Umut Güneş, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Oğuz Aydın, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Alanyaspor, geçen sezon skor anlamında üretken bir takımda. Büyük ölçüde kadroyu da korudular. Fatih Karagümrük, Pirlo yönetiminde bu sezon hücum anlayışını benimseyecek gibi duruyor. Karşılıklı gollerin atıldığı zevkli bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, rahat bir galibiyet aldı. Wilson Eduardo önderliğinde Fatih Karagümrük’ü 4-2 ile geçtiler.