UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

HJK Helsinki Maribor İddaa Tahmini 11.08.2022

11 Ağustos Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nda rövanş heyecanı devam ederken, HJK Helsinki sahasında Maribor‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleye Finnair Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, HJK Helsinki galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.40, Maribor galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

HJK Helsinki Evine Galibiyetle Döndü

Finlandiya şampiyonu HJK Helsinki, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Rigos Skola engelini geçmeyi başarırken, Viktoria Plzen engeline takıldı ve rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında Maribor deplasmanına konuk olan Toni Koskela’nın öğrencileri, 2-0’lık net bir galibiyetle tur kapsını araladı. Maç boyunca hem oyuna hem de skora hakim olmayı başaran HJK Helsinki, iki kulvarda birden çıktığı 6 maçta namağlup bir performans sergiledi. Finlandiya Veikkausliiga’da son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle noktalayan HJK Helsinki, formunun zirvesinde. Ligde şampiyonluk yarışına yeniden dahil olan Helsinki, Avrupa sahnesinde ise üst tur biletine çok yakın. Ev sahibine rövanş maçında beraberlik yetiyor.

Maribor Tur Şansını Zora Soktu

Maribor cephesinde düşüş iki kulvarda birden devam ediyor. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Maribor, 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında HJK Helsinki’ye evinde 2-0 kaybederken, Slovenya 1. Ligi’nde ise 4 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Geri kalan 3 haftada ise üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, son olarak sahasında Olimpija’ya kaybetti. HJK Helsinki karşısında hiçbir etkisi gösteremeyen Maribor, deplasmanda tur bileti için kazanmak zorunda. Simon Rozman ve öğrencileri, hem genel performans grafiğiyle hem de ilk maçta HJK Helsinki’ye karşısı sergilediği mücadeleyle güven vermekten çok uzak kaldı. Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Maribor, UEFA Avrupa Ligi’ne de veda etmek üzere. Ligdeki düşüş devam ederken, Slovenya’nın son şampiyonu Avrupa’da başarıya ulaşmakta zorlanır.

HJK Helsinki – Maribor Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Maribor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

HJK Helsinki cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Maribor takımında ise Aleks Pihler’in sakatlığı devam ediyor.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Jukka Raitala, Joona Toivio, Atomu Tanaka, Arttu Hoskonen, Yli-Kokko, Nassim Boujellab, Fabian Serrarens, Casper Terho, Eric Browne, Matti Peltola.

Maribor’un ilk 11’i Belli mi?

Maribor’un muhtemel kadrosu: Menno Bergsen, Danijel Sturm, Max Watson, Martin Milec, Nemanja Mitrovic, Vladan Vidakovic, Jan Repas, Nino Zugelj, Gregor Sikosek, Ivan Brnic, Roko Baturina.

İddaa Tahmini

İlk maçtan aldığı farklı galibiyetle tur kapsını aralayan HJK Helsinki, Maribor karşısındaki etkisini iç sahada sürdürecek ve UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyetle tur atlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Santeri Hostikka attı, HJK Helsinki iç sahada kazandı. Ev sahibi hem iç sahada hem deplasmanda kazanarak tur atlamayı başarırken, iç sahada konuk ettiği Maribor karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle bizleri yanıtlmadı.