UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slovan Bratislava Olympiakos İddaa Tahmini 11.08.2022

11 Ağustos Perşembe akşamı Tehelne Pole Stadı’nın ev sahipliği yapacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, Slovan Bratislava evinde Olympiakos’u konuk edecek. Maçın başlama saati 21:30.

intobet, Slovan Bratislava galibiyetine ise 3.00, beraberliğe 3.25, Olympiakos galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.20, 2.5 Alt 1.66 oran kazandırıyor.

Slovan Bratislava Avantajlı Taraf

Slovakya şampiyonu Slovan Bratislava, yeni sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açarken, 1. Eleme Turu’nda Batumi engelini geçtikten sonra, Ferencvaros karşısında devler sahnesine veda etti. Bu süreçte Slovakya Süper Ligi’ne start veren ev sahibi, ilk hafta mağlubiyetinin ardından üst üste 3 galibiyetle vites yükseltti. Ligde başlayan yükselişi UEFA Avrupa Ligi’ne taşıyan Slovan Bratislava, konuk olduğu Olympiakos deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü ve tur için avantaj sağladı. Taraftarı önüne moralli ve formda çıkacak olan Slovakya temsilcisi, son haftalarda yakaladığı yükseliş ve ilk maçta sergilediği futbolun ardından, kağıt üzerinde favori olarak gösterilen Olympiakos karşısında kolay lokma olmadığını gösterdi.

Olympiakos Galibiyetle Tanışmadı

Olympiakos cephesinde yeni sezon kabus gibi başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Maccabi Haifa eşleşmesinin favorisi olarak gösterilen Pedro Martins’in öğrencileri, deplasmanda aldığı 1-1’lik beraberliğin ardından, yeni sezonun ilk iç saha maçında rakibine 4-1 kaybetti ve Şampiyonlar Ligi serüvenine erken veda etti. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden konuk ekip, Slovan Bratislava eşleşmesinin ilk maçında mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Son 4 dakikaya 1-0 geride giren ve pozisyon üretmekte zorlanan Olympiakos, Youssef El-Arabi’nin golüyle mağlubiyetten kurtulurken, tura ortak oldu. Yunanistan ekibinin üst tur için deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. 3 maçtır kazanamayan Olympiakos cephesinde tek hedef galibiyet.

Slovan Bratislava – Olympiakos Maç Bilgileri

Slovan Bratislava – Olympiakos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehelne Pole Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovan Bratislava'nın 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Lazare Kupatadze, Oleksandr Azatsky, Irakli Azarovi, Mamuka Kobakhidze, Benjamin Teidi, Jambul Jighauri, Vladimer Mamuchashvili, Sandro Altunashvili, Zuriko Davitashvili, Flamarion, Grigol Chabradze.

Olympiakos’un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Pape Abou Cissé, Ousseynou Ba, Oleg Reabciuk, Sime Vrsaljko, Yann M’Vila, Camara, João Carvalho, Georgios Masouras, Philip Zinckernagel, Tiquinho Soares.

İddaa Tahmini

Yeni sezona oldukça kötü başlayan Olympiakos, zor günlerden çıkış bileti arıyor. Olympiakos’un bu hafta sezonun ilk galibiyetini alarak, Avrupa Ligi’nde tur atlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.05

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 1-1’lik beraberlikle sona eren mücadelede, Olympiakos tur biletini penaltılarda rakibine üstünlük kurarak aldı. Yunanistan temsilcisi 90 dakika sonunda ise Slovan Bratislava’ya üstünlük kuramadı.