UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Panathinaikos Slavia Prag Bahis Tahmini 11.08.2022

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında, Panathinaikos ile Slavia Prag karşı karşıya geliyor. Rövanş mücadelesi 11 Ağustos Pazar akşamı Apostolos Nikolaidis Stadı’nda sahne alırken, Türkiye saati ile 20:30’da start alacak.

Best10, Panathinaikos galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.20, Slavia Prag galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.08, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 2.59 oran veriyor.

Panathinaikos Kazanmak Zorunda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Panathinaikos, yeni sezona ve UEFA Konferans Ligi serüvenine mağlubiyetle başladı. Laszlo Bölöni ve öğrencileri, ilk maçta Slavia Prag deplasmanına konuk olurken, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Mücadelenin 40. Dakikasında 10 kişi kalan ev sahibi, geri kalan 50 dakika boyunca rakibinin oyuna hakim olmasına engel olamadı ve ikinci yarıda kalesinde 2 gol birden gördü. İlk maçta yeni sezona hazır bir görüntü sergilemeyen Panathinaikos, transfer döneminde yaptığı Yuri Lodygin, Andraz Sporar, Gnezda Cerin, Verbic, Gane ve Magnússon takviyelerine rağmen, Konferans Ligi’nde tur şansını zora soktu. Ev sahibinin bu hafta kazanmaktan başka çaresi yok.

Slavia Prag Tur Kapısını Araladı

Çekya temsilcisi Slavia Prag, UEFA Konferans Ligi’nde engel tanımıyor. Jindrich Trpisovsky ve öğrencileri çıktığı 3 maçtan da farklı galibiyetler almayı başardı. 2. Ön Eleme Turu’nda karşılaştığı St Josephs karşısında 4-0 ve 7-0’lık galibiyetlerle tur atlamayı başaran konuk ekip, Panathinaikos karşısında çıktığı ilk maçı ise iç sahada 2-0’lık skorla kazandı. Tur için büyük bir avantaj sağlayan Slavia Prag, Konferans Ligi’nde çıktığı 3 maçta 13 gol atmayı başarırken, kalesinde gole izin vermedi. Çekya Ligi’ne istediği başlangıcı yapamasa da, ilk hafta mağlubiyetinin ardından, 2. Hafta Fastav Zlin’i iç sahada 4-1 mağlup etmeyi başaran Slavia Prag, iki kulvarda birden çok formda. Slavia Prag golcüleri yeni sezona fırtına gibi bir giriş yaptı.

Panathinaikos – Slavia Prag Maç Bilgileri

Panathinaikos – Slavia Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Apostolos Nikolaidis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Panathinaikos’un ilk 11’i Belli mi?

Panathinaikos’un muhtemel kadrosu: Alberto Brignoli, Hördur Magnússon, Bart Schenkeveld, Ganea, Sanchez, Perez, Alexandropoulos, Cantalapiedra, Andraz Sporar, Cerin, Carlitos.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Christ Tiehi, Ales Mandous, David Hovorka, Tomas Holes, Ousou, Eduardo, Vaclav Jurecka, David Doudera, Oscar Dorley, Paixao, Ibrahim Traore.

İddaa Tahmini

Rakibini ilk maçta farklı skorla mağlup ederek büyük bir avantaj sağlayan Slavia Prag, Konferans Ligi’nde çıktığı 3 maçtan da farklı galibiyetler aldı. Prag galibiyetten deplasmanda vazgeçmeyecek ve Panathinaikos karşısında tekrar kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.59

Best10 Oranı: MS 2, Oran 3.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede eşitlik bozulmadı. İki takımda 1’er golle beraberlikten kurtulmayı başaramazken, Slavia Prag ilk maçta aldığı galibiyetle tur atladı.