İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.08.2022

11 Ağustos Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

Başakşehir – Breidablik: H1, 1.44 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Başakşehir, ilk maçtan galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Konuk oldukları Breidablik deplasmanında 3-1 kazanan temsilcimiz Başakşehir, tur kapısını araladı diyebiliriz. Danijel Aleksic’in etkili oyunu ile sonuca giden Başakşehir, geçtiğimiz Pazartesi günü ise Süper Lig’de konuk ettiği Kasımpaşa karşısında da 4-0 kazanmayı başardı. Sezona 3 puan ile başlayan Başakşehir’de moraller yerinde. Konferans Ligi 3. tur rövanş maçında Breidablik’i konuk edecek Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Breidablik, ilk maçta beklenen performansı gösteremedi. Başakşehir karşısında daha dirençli olmaları bekleniyordu ama sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Danijel Aleksic’in etkili oyununa karşı yapabilecekleri pek fazla bir şey yoktu da diyebiliriz. İzlanda Urvalsdeild’de ise geçen hafta Stjarnan’a 5-2 kaybeden Breidablik, bu sezon ligde 2. yenilgisini yaşadı. Konferans Ligi’nde Başakşehir’e konuk olacak Breidablik’de önemli bir eksik bulunmuyor. Başakşehir, ilk maçta aldığı 3-1’lik galibiyet ile tur kapısını araladı. Rövanş maçının da net favorisiler. Başakşehirden, rahat bir galibiyet bekliyorum.

Slovacko – Fenerbahçe: MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Slovacko, ilk maçta kötü bir performans gösterdi ve Fenerbahçe deplasmanında 3-0 mağlup oldu. İkinci yarının başında da Stanislav Hofmann’ın oyundan atılmasıyla 10 kişi kalarak tamamen konsantrasyonlarını kaybettiler. Avrupa Ligi’nde rövanş maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek Slovacko’ya tur için en az 4 farklı galibiyet gerekiyor. Çekya Ligi’nde ise ilk 2 hafta geride kaldı ve Slovacko’nun 4 puan topladığını belirtelim. Fenerbahçe maçı öncesinde Slovacko’da Jonas Hofmann kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe, geçtiğimi hafta Kadıköy’de konuk ettiği Slovacko engelini rahat geçti. Lincoln ve Emre Mor’un attıkları gollerle 3-0 kazanan Sarı Lacivertliler, tur kapısını araladı. Süper Lig’de ise geçen hafta sezonun ilk maçında Ümraniyespor’u konuk eden Jorge Jesus’un ekibi, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Özellikle savunmada yapılan hatalar maça damga vurdu ve Ümraniyespor karşısında 2 puan bırakarak sezona başladılar. Avrupa Ligi’nde bu hafta içi Slovacko’ya konuk olacak Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci, Joao Pedro ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. Slovacko, ilk maçta çok etkili olamamıştı. Rakip kaleye gitmekte bile zorlandılar. Fenerbahçe, ilk maçı 3-0 kazanmayı başardı. Slovacko deplasmanında da kazanarak tur atlarlar.

Konyaspor – Vaduz: H1, 1.44 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Temsilcimiz Konyaspor, ilk maçta konuk olduğu Vaduz’a karşı çok etkili olamadı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Yeşil Beyazlılar, tur umutlarını Konya’ya taşıdı. Konyaspor’un turu geçebilmesi için bugün alacağı her türlü galibiyet yeterli olacak. Süper Lig’de ise sezona Ankaragücü maçı ile start veren İlhan Palut’un ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Bu hafta içi Konferans Ligi mesaisine çıkacak olan Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Vaduz, ilk maçta konuk ettiği Konyaspor karşısında sürpriz yaptı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan İsviçre ekibi, tur umutlarını korumayı başardı. Üstelik Konyaspor karşısında öne de geçmeyi başardılar. İsviçre 2. Lig’de ise sezona kötü bir giriş yapan Vaduz, ilk 4 haftadan galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Bellinzona’ya 3-2 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Karşılaşma öncesinde Vaduz’da önemli bir eksik bulunmuyor. Konyaspor, turun net favorisi. İlk maçta beklentileri karşılayamadılar ama bugün taraftar desteğini de arkasına alarak rahat kazanacaklarını düşünüyorum. Vaduz’u en az 2 farklı mağlup etmeyi başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.81

Bets10 Bahis Oranı: 5.92