UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Vaduz İddaa Tahmini 11.08.2022

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Vaduz deplasmanda, temsilcimiz Konyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de A SPOR kanalından takip edilebilecek.

Konyaspor ve Vaduz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Mobilbahis oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 1.20, beraberlik 6.50, Vaduz kazanır ise 13.00 olarak açıklanmış.

Konyaspor’da Hedef Galibiyet

Temsilcimiz Konyaspor, ilk maçta konuk olduğu Vaduz’a karşı çok etkili olamadı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Yeşil Beyazlılar, tur umutlarını Konya’ya taşıdı. Konyaspor’un turu geçebilmesi için bugün alacağı her türlü galibiyet yeterli olacak. Süper Lig’de ise sezona Ankaragücü maçı ile start veren İlhan Palut’un ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Bu hafta içi Konferans Ligi mesaisine çıkacak olan Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Vaduz Sürpriz Arayacak

Vaduz, ilk maçta konuk ettiği Konyaspor karşısında sürpriz yaptı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan İsviçre ekibi, tur umutlarını korumayı başardı. Üstelik Konyaspor karşısında öne de geçmeyi başardılar. İsviçre 2. Lig’de ise sezona kötü bir giriş yapan Vaduz, ilk 4 haftadan galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Bellinzona’ya 3-2 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Karşılaşma öncesinde Vaduz’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor – Vaduz Maç Bilgileri

Konyaspor – Vaduz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinpark Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

Vaduz'un ilk 11’i Belli mi?

Vaduz’un muhtemel kadrosu: Benjamin Büchel, Anthony Goelzer, Kecin Iodice, Gabriel Isik, Anes Omerovic, Dejan Djokic, Dario Ulrich, Ryan Fosso, Franklin Olanitori Sasere, Joel Ris, Elmin Rastoder

İddaa Tahmini

Konyaspor, turun net favorisi. İlk maçta beklentileri karşılayamadılar ama bugün taraftar desteğini de arkasına alarak rahat kazanacaklarını düşünüyorum. Vaduz’u en az 2 farklı mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: Ev Sahibi 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: Ev Sahibi 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Vaduz, sürpriz yaptı. Konyaspor deplasmanında 4-2 kazanarak dikkat çektiler ve turu geçen taraf oldular.