UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slovacko Fenerbahçe İddaa Tahmini 11.08.2022

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında Slovacko evinde, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Slovacko ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Slovacko galibiyetinin 3.20, beraberlik tercihinin 3.75, Fenerbahçe galibiyetinin ise 2.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Slovacko Deplasmanda Kaybetti

Slovacko, ilk maçta kötü bir performans gösterdi ve Fenerbahçe deplasmanında 3-0 mağlup oldu. İkinci yarının başında da Stanislav Hofmann’ın oyundan atılmasıyla 10 kişi kalarak tamamen konsantrasyonlarını kaybettiler. Avrupa Ligi’nde rövanş maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek Slovacko’ya tur için en az 4 farklı galibiyet gerekiyor. Çekya Ligi’nde ise ilk 2 hafta geride kaldı ve Slovacko’nun 4 puan topladığını belirtelim. Fenerbahçe maçı öncesinde Slovacko’da Jonas Hofmann kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Farklı Kazandı

Fenerbahçe, geçtiğimi hafta Kadıköy’de konuk ettiği Slovacko engelini rahat geçti. Lincoln ve Emre Mor’un attıkları gollerle 3-0 kazanan Sarı Lacivertliler, tur kapısını araladı. Süper Lig’de ise geçen hafta sezonun ilk maçında Ümraniyespor’u konuk eden Jorge Jesus’un ekibi, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Özellikle savunmada yapılan hatalar maça damga vurdu ve Ümraniyespor karşısında 2 puan bırakarak sezona başladılar. Avrupa Ligi’nde bu hafta içi Slovacko’ya konuk olacak Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci, Joao Pedro ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Slovacko – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Slovacko – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT platformundan Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestsky Fotbalovy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Slovacko’da Jonas Hofmann kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci, Joao Pedro ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Slovacko'nun ilk 11’i Belli mi?

Slovacko’nun muhtemel kadrosu: Filip Nguyen, Michal Kadlec, Patrik Simko, Merchas Doski, Petr Reinberk, Daniel Holzer, Michal Travnik, Milan Petrzela, Jan Kalabiska, Marek Havlik, Vlastimil Danicek

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Ertuğrul Çetin, Bright Osayi Samuel, Mauricio Lemos, Atila Szalai, Filip Novak, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Emre Mor, Lincoln, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Slovacko, ilk maçta çok etkili olamamıştı. Rakip kaleye gitmekte bile zorlandılar. Fenerbahçe, ilk maçı 3-0 kazanmayı başardı. Slovacko deplasmanında da yine farklı ve gollü bir galibiyet alırlar. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.84

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, 3-0’ın rövanşında sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu sonuç ile temsilcimiz Fenerbahçe, adını play off turuna yazdırdı.