Real Madrid Eintracht Frankfurt Bahis Tahmini 10.08.2022

10 Ağustos Çarşamba akşamı UEFA Süper Kupa sahibi bulacak. Şampiyonlar Ligi sahibi Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi’nin sahibi Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. EXXEN ve TV 8.5 tarafından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.75, Frankfurt galibiyetine ise 7.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Real Madrid Durdurulamıyor

Carlo Ancelotti’nin Real Madrid’i geçen sezonu 2 büyük kupayla kapattı. İspanya La Liga’da ezeli rakibi Barcelona’ya 13 puan fark açarak 35. şampiyonluğunu ilan etti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezona Karim Benzema önderliğinde yaptığı geri dönüşlerle damga vuran Real Madrid, Liverpool’un ellerinde şampiyonluk kupasını alırken, 14. kez Avrupa’nın en büyüğü olmayı başardı. Tarihi bir sezonu geride bırakan Real Madrid, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Aurélien Tchouameni ve Antonio Rüdiger gibi ikin önemli ismi kadrosuna kattı. Gücüne güç katmayı başaran Real Madrid, hazırlık maçlarına Barcelona mağlubiyetiyle başlarken, Club America ile 2-2 berabere kaldı. Kapanışı ise iyi yapan ve Juventus’u 2-0 mağlup eden Real Madrid, son provayı iyi yaptı diyebiliriz. Avrupa Ligi şampiyonu Frankfurt karşısına çıkacak olan ekip, kadro kalitesini korudu ve 2 önemli takviyeyle geçen sezonki yükselişini sürdürmeyi hedefledi.

Frankfurt’a Sezona Başında Ağır Darbe

Frankfurt savunması sezonun ilk maçında tel tel dökülürken, rakip Bayern Münih olunca hezimet kaçınılmaz oldu. Oliver Glasner’in öğrencileri, 6-1’lik mağlubiyetle sezonu açarken, Süper Kupa finali öncesi moraller dibe vurdu. UEFA Avrupa Ligi’nin şampiyonu, yeni sezon öncesi Jens Petter Hauge, Lucas Alario, Mario Götze, Jakic, Smolcic ve Kolo Muani transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, yeni transferler 6-1’lik hezimete çare olamadı. 6 gol yediği maçta, çok daha ağır bir mağlubiyetten zor kurtulan Frankfurt, ilk maçta savunma performansıyla güven vermekten çok uzak kaldı. Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da ilk 5 hedefinde uzak kalsa, Avrupa şampiyonluğuyla teselli bulan Frankfurt, bir kez daha ligde sergilediği etkisiz futbolu Avrupa mecrasında telafi etmek istiyor. Süper Kupa finalinde Real Madrid karşısına çıkacak olan Frankfurt, çok tecrübeli bir rakip karşısında zorlu bir sınav verecek.

Real Madrid – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Real Madrid – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN ve TV 8.5 tarafından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Helsinki Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Eintracht Frankfurt’da Jeremy Onguene’nin sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema.

Eintracht Frankfurt'un ilk 11'i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Timothy Chandler, Obite Evan N’Dicka, Luas Melo, Sebastian Rode, Jens Hauge, Daichi Kamada, Jesper Lindstom, Ansgar Knauff, Filip Kostic, Santos Borre.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Frankfurt, gözünü UEFA Süper Kupa şampiyonluğuna dikti. İki güçlü takımında zorlanmadan skor üreteceğini, mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 2.30

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta skoru belirleyen isimler David Alaba ve Karim Benzema olurken, Real Madrid kupayı müzesine götürdü. İspanya şampiyonu rakibi Frankfurt’a gol şansı dahi tanımadı.