UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Breidablik Bahis Tahmini 11.08.2022

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında Başakşehir iç sahada, Breidablik ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.45’de başlayacak karşılaşma TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

BaşakşehirBreidablik arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 1.25, beraberlik 5.50, Breidablik kazanır ise 12.00 olarak açıklanmış.

Başakşehir Kazanmasını Bildi

Başakşehir, ilk maçtan galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Konuk oldukları Breidablik deplasmanında 3-1 kazanan temsilcimiz Başakşehir, tur kapısını araladı diyebiliriz. Danijel Aleksic’in etkili oyunu ile sonuca giden Başakşehir, geçtiğimiz Pazartesi günü ise Süper Lig’de konuk ettiği Kasımpaşa karşısında da 4-0 kazanmayı başardı. Sezona 3 puan ile başlayan Başakşehir’de moraller yerinde. Konferans Ligi 3. tur rövanş maçında Breidablik’i konuk edecek Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Breidablik Direnemedi

Breidablik, ilk maçta beklenen performansı gösteremedi. Başakşehir karşısında daha dirençli olmaları bekleniyordu ama sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Danijel Aleksic’in etkili oyununa karşı yapabilecekleri pek fazla bir şey yoktu da diyebiliriz. İzlanda Urvalsdeild’de ise geçen hafta Stjarnan’a 5-2 kaybeden Breidablik, bu sezon ligde 2. yenilgisini yaşadı. Konferans Ligi’nde Başakşehir’e konuk olacak Breidablik’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir – Breidablik Maç Bilgileri

Başakşehir – Breidablik Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Nacer Chadli, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Breidablik'in ilk 11’i Belli mi?

Breidablik’in muhtemel kadrosu: Anton Ari Einarsson, Hoskuldur Gunnlaugsson, Viktor Orn Margeirsson, Damir Muminovic, Isak Thorvaldsson, Gisli Eyjolfsson, Oliver Sigurjonsson, Viktor Karl Einarsson, Jaso Dadi Svanborsson, Kristinn Steindorsson, Dagur Dan Thor­halls­son

İddaa Tahmini

Başakşehir, ilk maçta aldığı 3-1’lik galibiyet ile tur kapısını araladı. Rövanş maçının da net favorisiler. Başakşehirden, rahat bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: İY 1 MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: İY 1 MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başaşkehir zorlanmadı. 3-1’in rövanşında Breidablik’i 3-0 mağlup ettiler ve turu geçen taraf oldular.