İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 12.08.2022

12 Ağustos Cuma günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Trabzonspor – Hatayspor: 2.5 ÜST, 1.54 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Trabzonspor’da moraller yerinde. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ilk haftasında da galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti. Ligin yeni takımı İstanbulspor’a konuk oldular ve sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Sezona 3 puan ile başlayan Bordo Mavililer, ligin 2. Haftasında Hatayspor’u konuk edecek Trabzonspor, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres ve Marek Hamsik’in sakatlıkları devam ediyor. Hatayspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de bay geçti. Sezonun ilk bay takımı oldular. Geçen sezon takımın başında yer alan Ömer Erdoğan ile yollar arıldı. Yerine ise Serkan Özbalta getirildi. Hatayspor, geçen sezon takımda yer alan önemli oyuncuları ile de yollarını ayırdı. Adama Traore, Mame Diouf, Isaac Savkey, Munir, Fatih Kuruçuk ve Burak Çamoğlu takımdan ayrılan isimler oldu. Geçen sezona nazaran güç kaybettiler. Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Hatayspor’da önemli bir eksik yok. Trabzonspor, maçın favorisi. Geçen hafta konuk oldukları İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve sezona 3 puan ile başladılar. Hatayspor karşısında da kazanarak 2’de 2 yaparlar. Trabzonspor’dan gollü bir galibiyet bekliyorum. En az 3 gol izleriz ve Trabzonspor kazanan taraf olur.

Osasuna – Sevilla: MS 2, 2.14 (iddaa) – 2.48 (Bets10) ; Osasuna, transfer döneminde Villarreal’den 2 önemli ismi kadrosuna kattı. Moi Gomez ve Ruben Pena transferleri ile kadrosunu güçlendirdiler. Geçen sezon Jagoba Arrasate önderliğinde sezonu 10. Sırada tamamlayan Osasuna, iyi bir sezon geçirdi diyebiliriz. Cote, Jonas Ramalho, Iier Sanjurjo, Rober Ibanez, Mar Cardona ve Inigo Perez ile de yolların ayrıldığını belirtelim. La Liga’da yeni sezonun ilk haftasında Sevilla ile karşılaşacak olan Osasuna’da eksik bulunmuyor. Sevilla, geçen sezonu İspanya La Liga’da 4. Sırada tamamlamıştı. Geçen sezon savunma tandemini oluşturan Jules Kounde ve Diego Carlos ikilisi de takımdan ayrıldı. Diego Carlos’un Aston Villa’ya Jules Kounde’nin ise Barcelona’ya transfer olduğunu belirtelim. Öte yandan Luuk De Jong ve Alejandro Pozo’dan takımdan ayrılan diğer isimler. Yeni sezonda ise Sevilla’nın Marcao, Alex Telles ve Isco ile de kadrosunu güçlendirdiğini belirtelim. Ligin ilk haftasında El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacak Sevilla’da yeni transfer Marcao’nun sakatlığı var. Sevilla, maçın favorisi. Kadro kalitesi olarak Osasuna’nın kat kat üstündeler. Marcao, Isco ve Alex Telles transferleri ile daha da güçlendiler. Sevilla’nın kadro kalitesi ile El Sadar’dan galibiyet çıkartmasını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.29

Bets10 Bahis Oranı: 24.80