Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Montpellier İddaa Tahmini 13.08.2022

İddaa fikstüründe 13 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, son şampiyon PSG evinde Montpellier‘i konuk edecek. beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 22:00.

intobet, PSG kazanır seçeneğine 1.09, beraberliğe 11.00, Montpellier kazanır seçeneğine ise 29.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.22, 2.5 Alt 4.32 oran kazandırıyor.

PSG Galtier Önderliğinde Çok Formda

Yıldızlar topluluğu PSG, son şampiyon olarak yeni sezona Clermont deplasmanında merhaba derken, 5-0’lık harika galibiyetle evine dönmeyi başardı. Fransa Süper Kupa finalinde Nantes’i 4-0 mağlup eden ev sahibinde, Messi ve Neymar ikilisi galibiyetin mimarı olurken, 2 yıldız Fransa Ligue 1’de ilk haftaya damga vurdu ve etkisini tam gaz sürdürdü. Messi 2 maçta 3 gol, 1 asiste ima atarken, Neymar ise 3 gol, 3 asiste imza attı. Mbappe’nin yokluğunda sergilenen hücum performansı ev sahibi adına çok değerli. Göreve yeni gelen teknik adam Christophe Galtier yapabileceği en iyi sezon başlangıcı yaptı. Fransa Ligue 1’de son 5 sezonun 4’ünü şampiyon tamamlayan PSG, 2 haftalık performansının ardından Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu içinde umutlandı. Lige ambargo koyan PSG bu hafta sezonun ilk iç saha maçına çıkacak.

Montpellier Evinde Kazandı

Montpellier yeni transferleriyle yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Sahasında Troyes’i konuk eden Montpellier’de, yeni transferler Falaye Sacko, Wahbi Khazri, Sainte Luce ve Faitout Maouassa karşılaşmaya 11’de başlarken, konuk ekip sahasında 3-2’lik skorla 3 puana uzandı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen ve oyun hakimiyetini elinde tutmayı başaran Montpellier, 2 kez öne geçtikten sonra kalesinde beraberlik golüne engel olmayı başaramasa da, galibiyetten vazgeçmedi. Yeni transfer Luca takımın ilk golünü kaydederken, geçen sezonun yıldızı Savanier son sözü söyledi ve 2 golle takımına galibiyeti getirdi. Geçen sezon Ligue 1’in alt sıralarından kurtulmayı başaramayan konuk ekip, yeni sezonda ise yaptığı iyi başlangıçla birlikte üst sıra hedefinde moral depoladı. Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri aldığı galibiyetle ön plana çıksa da, sezona fırtına gibi başlayan PSG karşısında aynı savunma performansıyla ağır bir mağlubiyet alabilir.

PSG – Montpellier Maç Bilgileri

PSG – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Ramos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Marco Verratti, Mbappe, Danilo Pereira, Lionel Messi, Neymar.

Montpellier‘in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Dimitry Bertaud, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Falaye Sacko, Léo Leroy, Wahbi Khazri, Ristic, Makouana, Stephy Mavididi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezonun en iyi başlangıcı yapan PSG, taraftarı önünde çıkacağı ilk maçta aynı etkiyi sürdürecek ve Montpellier karşısında rahat bir skorla 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.51

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.72

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG doludizgin devam ediyor. Yeni sezona farklı galibiyetlerle damga vuran ev sahibi, Montpellier karşısında ise yediği 2 gole karşılık, 5 golle galip gelmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.