Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Rennes İddaa Tahmini 13.08.2022

Fransa Ligue 1‘de yeni sezon heyecanı başlarken, ilk maçını kazanan Monaco evinde ilk maçında mağlubiyetten kurtulamayan Rennes‘i konuk edecek. 13 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS.

intobet, Monaco galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.60, Rennes galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Monaco Yorgun ve Moralsiz

Monaco devler sahnesinde evine mağlubiyetle dönüyor. PSV eşleşmesinde 2 maçtan da galibiyet çıkaramayan Philippe Clement’in öğrencileri, hem iç saha hem de deplasmanda mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulurken, rövanş maçı 2-2 sona erinde mücadele uzatmalarla devam etti ve kazanan uzatmalarda tek golle PSV oldu. Devler sahnesine erken veda eden Monaco, galibiyetle başladığı Ligue 1’e odaklandı. Geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen ev sahibi, Şampiyonlar Ligi yorgunu olarak lige dönerken, ezeli rakiplerinden Rennes ile karşılaşacak. Ev sahibinin toparlanmak için taraftarı önünde 3 puana ihtiyacı var. Geçen sezonla birlikte Ligue 1’de 11 maçtır Monaco’yu mağlup edebilen takım çıkmadı.

Rennes Telafi Peşinde

Fransa Ligue 1’de geçen sezonu UEFA Avrupa Ligi biletiyle kapatan Rennes, yeni sezon öncesi Arthur Theate, Joe Rodon, Steve Mandanda ve Elias Damergy transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, hazırlık maçlarında iyi performanslar sergilemiş ve sezona moralli başlamıştı. Geçtiğimiz hafta evinde Lorient’i konuk eden Bruno Genesio’nun öğrencileri, yeni transfer Theate’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşerken, 4 oyuncu değişikliğine rağmen skoru çeviremedi ve sezona mağlubiyetle başladı. İlk haftadan hatalarını görme şansı bulan Rennes, kısa sürede bu haftaları telafi etmek istiyor. Geçen sezon büyük bir lig başarısı ortaya koyan ve 4. sırada yer alan konuk ekip, yeni sezonda kadro kalitesini korumayı başarsa da, aynı etkiyi gösteremedi. Galibiyete ihtiyacı olan Rennes, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, ilk maçtan çok daha etkili olacaktır.

Monaco – Rennes Maç Bilgileri

Monaco – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarında Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele II. Louis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Aguliar, Maripan, Disasi, Jakobs, Vanderson, Ben Yedder, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Gelson Martins, Kevin Volland.

Rennes‘in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Adrien Truffert, Warmed Omari, Birger Meling, Hamari Traore, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arthur Theate, Sehrou Guirassy, Gaetan Laborder.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi vedasının ardından rotasını Ligue 1’e çeviren Monaco ve sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başlayan Rennes, 2. haftada galibiyeti hedefliyor. İki güçlü takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. Taraflar 1’er gol katkısı verirken, Monaco sahasında mücadeleyi 10 kişiyle tamamladı. Kazananları tebrik ederiz.