İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.08.2022

12 Ağustos Cuma günü için Fransa Ligue ve Almanya Bundesliga’da haftanın açılış maçlarını kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Nantes – Lille: MS 2, 2.25 (iddaa) – 2.55 (Betroad) ; 12 Ağustos Cuma akşamı Fransa Ligue 1’de bizleri 2. hafta heyecanı bekliyor. Günün tek maçında Nantes sahasında Lille’i konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00. Nantes yeni sezonda gole ve galibiyete hasret. Fransa Kupası’nın son sahibi, yeni sezonu Süper Kupa finalinde açarken, Fransa Ligue 1 şampiyonu PSG’ye 4-0’lık mağlubiyetle teslim oldu ve kupa şansını hezimetle kaybetti. Fransa Ligue 1’de ise sezonu Angers deplasmanında açan Antoine Kombouare ve öğrencilerinde, düşüş tam gaz devam etti. Maç boyunca oyunun hakimi rakip olurken, kalesinde gördüğü gol tehlikelerinden Angers golcülerinin beceriksizliğiyle ucuz kurtulan ve sezona 1 puanla merhaba diyen Nantes, deplasmanda mağlup olmamayı başarsa da, sergilediği futbolla güven vermekten çok uzak kaldı. Sezonu en iyi başlangıçlarından birini yapan Lille’i sahasında konuk edecek olan Nantes, kısa süre içerisinde içine girdiği düşüşten çıkmak istiyor. Lille yeni hocasıyla sezona galibiyetle başladı. İlk hafta sahasında Auxerre’yi konuk eden Lille, Fonseca yönetiminde çıktığı ilk maçtan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Jonathan David 2 gol, 1 asiste imza atarken, yeni transfer Remy Cabella ise 2 asist yaptı. Sezona fırtına gibi başlayan Lille, etkisiz geçen sezonun ardından doğru bir teknik adam hamlesine imza attı. Fonseca’nın göreve gelmesiyle birlikte kadrosunu Mohamed Bayo, Alexsandro, Rémy Cabella, Akim Zedadka, Ismaily ve Jonas Martin takviyeleriyle güçlendiren konuk ekip, ilk 90 dakikada Fransa Ligue 1’in en iyileri arasına girmeyi başardı. Yeni hocası ve transferleriyle yeni sezona hazır bir görüntü sergileyen Lille, rakibi Nantes’e oranla lige harika bir başlangıç yaptı. 2020-2021 sezonunun şampiyonu, iyi başladığı sezonda galibiyetlerine devam etmek istiyor. Yeni sezonun en iyi başlangıçlarından birine imzasını atan Lille, yeni hocası Fonseca ile kazanmaya Nantes deplasmanında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Freiburg – Borussia Dortmund: 2.5 ÜST, 1.37 (iddaa) – 1.57 (Betroad) ; Freiburg evinde Borussia Dortmund’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’da 2. haftanın açılış maçı, 12 Ağustos Cuma akşamı sahne alacak. tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 21:30. Freiburg golcüleri iş başında, Almanya Bundesliga’da sezon açılışını Augsburg deplasmanında yapan ev sahibi, 4-0’lık galibiyetle evine dönerken, 4 gol katkısını da farklı isimlerden aldı. Takım olarak iyi hücum etmeyi başaran Freiburg, ilk haftanın Bayern Münih ile birlikte en iyisiydi. Almanya DFB Kupası’nda aldığı Kaiserslautern galibiyetinin ardından, yeni sezonda yükselişine devam eden ev sahibi, transfer döneminde kadrosuna kattığı 4 oyuncuya da ilk 11’de forma şansı verdi. Ritsu Doan, Kofi Kyereh, Matthias Ginter ve Michael Gregoritsch yeni sezona yapılan iyi başlangıçta önemli rol oynarken, kadrosunu güçlendiren, gücünü ise sahaya yansıtmayı başaran Freiburg, Dortmund’u bu hafta mağlup ederek, yakaladığı harika havayı korumak istiyor. Karim Adeyemi attı, Borussia Dortmund yeni sezona Almanya Bundesliga’da galibiyetle başladı. Göreve 2. kez  Edin Terzic’i getiren Sarı Siyahlılar, evinde ağırladığı Bayer Leverkusen karşısında 1-0’lık galibiyete imza atarken, geçen sezonun en etkili takımlarından Bayer Leverkusen karşısında iyi bir sınav verdi. Savunmadaki başarısıyla dikkat çeken konuk ekip, Haller’in üzücü sakatlığına rağmen, aradığı galibiyet golünü buldu. Yeni sezonda kadrosunu Sébastien Haller, Karim Adeyemi, Nico Schlotterbeck, Salih Özcan, Niklas Süle, Marcel Lotka ve Bynoe-Gittens takviyeleriyle güçlendiren Dortmund, ilk haftanın en zorlu fikstürlerinden biriyle karşı karşıya olsa da, kazanmayı bildi. Geçen sezon şampiyonluğu Bayern Münih’e kaptıran konuk ekip, yeni sezonda gözünü şampiyonluğa dikti. Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk haftasına aldıkları galibiyet ve sergiledikleri futbolla damga vurmayı başaran Freiburg ile Dortmund’un karşı karşıya geleceği 2. hafta mücadelesinde, 2.5 Üst seçeneği denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 3.08

Betroad Bahis Oranı: 4.00