LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Real Madrid İddaa Tahmini 14.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Günün son maçında Almeria evinde, son şampiyon Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Almeria ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Almeria kazanır 7.50, beraberlik 5.00, Real Madrid kazanır ise 1.41 olarak açıklanmış.

Almeria Ligin Yeni Takımı

Almeria, İspanya 2. Lig’de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Doğrudan İspanya La Liga bileti alan Almeria, yeni sezonun ilk maçında son şampiyon Real Madrid ile karşılaşacak. Transfer döneminin hareketli takımlarından biri olan Almeria, Santos’dan Kaiky ve Leo Baptistao, Partizan’dan Marko Milovanovic, Sevilla’dan Alejandro Pozo, Vitoria Guimaraes’den Gui Guedes, Manchester United’dan Martin Svidersky, Kızılyıldız’dan Srdjan Babic ile kadrosunu güçlendirdi. Bu hafta Real Madrid’i konuk edecek Almeria’da eksik yok.

Real Madrid Net Favori

Real Madrid, sezonu kupa ile açtı. Geçtiğimiz sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Carlo Ancelotti’nin ekibi, UEFA Süper Kupası finalinde Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaştı ve rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Geçen sezon La Liga’da da mutlu sona ulaşan Real Madrid, yeni sezonun ilk haftasında Almeria deplasmanına konuk olacak .Transfer döneminde Monaco’dan Aurélien Tchouameni, Chelsea’den ise Antonio Rüdiger ile kadrosunu güçlendiren Real Madrid, sezona 3 puan ile başlamak istiyor.

Almeria – Real Madrid Maç Bilgileri

Almeria – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Martinez, AlexCentelles, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Umar Sadiq

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid’den galibiyet bekliyorum. Almeria, ligin yeni takımı ve adapte olmaları zaman alabilir. Carlo Ancelotti’nin ekibi, rahat bir galibiyet alır ve sezonu 3 puan ile açar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.26

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.41

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrıldı. Almeria deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler.