LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Girona İddaa Tahmini 14.08.2022

İspanya La Liga’da ilk hafta maçında Valencia evinde, Girona ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak olup S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Valencia bugün Girona karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Valencia galibiyetine 1.88, beraberlik tercihine 3.60, Girona galibiyetine 4.30 oran veriyor. 

Valencia’da Yaprak Dökümü

Valencia adına geçen sezon işler pek yolunda gitmedi. Avrupa hedefinin uzağında kaldılar ve La Liga’da sezonu 9. sırada bitirdiler. Jose Bordalas’ın geleceği de belirsizliğini koruyor. Başkan Peter Lim’in Bordalas’dan memnun olmadığı aşikar. Transfer döneminde e Getafe’den Hugo Duro, Milan’dan Samu Castillejo ve Atletico Madrid’den Samuel Lino’yu kadrosuna katan Valencia’da Goncalo Guedes, Jasper Cillesen ve Denis Cheryshev takımdan ayrıldı. Özellikle Goncalo Guedes’in boşluğunu nasıl dolduracakları merak konusu. İlk hafta maçında Girona’yı konuk edecek Valencia’da Jose Luis Gaya kart cezalısı.

Girona Sürpriz Peşinde

Girona, bildiğimiz gibi bu sezon İspanya La Liga’nın yeni takımlarından biri. Geçen sezon İspanya 2. Ligi’ni 6. sırada bitirdiler ve play off’a kaldılar. Play off finalinde Tenerife’yi saf dışı bırakan Girona, La Liga’ya yükselmeye hak kazandı. Ligin ilk haftasında ise Mestalla’da Valencia’ya konuk olacaklar. Transer döneminde Girona’nın Transfer döneminde Real Madrid’den Miguel Gutierrez, Espanyol’dan kaleci David Lopez ve Manchester City’den Yangel Herrera’yı (kiralık) kadrosuna kattığını belirtelim. Maç öncesinde Girona’da Ibrahima Kebe’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Valencia – Girona Maç Bilgileri

Valencia – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Jose Luis Gaya kart cezalısı. Girona’da Ibrahima Kebe’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Helder Costa, Hugo Duro, Maxi Lopez

Girona'nın ilk Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Valencia, maçın favorisi. Mestalla’da ligin yeni takımı Girona’yı konu edeceler. Yarasalar, taraftarı önünde kazanır ve sezona galibiyet ile başlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, 10 kişi kaldığı maçtan 3 puan ile ayrıldı. Mestalla’da konuk ettikleri Girona’yı 1-0 ile geçtiler.