UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Austria Wien Fenerbahçe İddaa Tahmini 18.08.2022

UEFA Avrupa Ligi play off turu heyecanı sürüyor. Austria Wien evinde, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Austria Wien – Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Austria Wien kazanır 3.10, beraberlik 3.30, Fenerbahçe kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Austria Wien’in İşi Zor

Austria Wien, UEFA Avrupa Ligi’ne play off turu ile start verecek. Play off turunda Fenerbahçe ile eşleşen Austria Wien’i zor bir eşleşmenin beklediğini belirtelim. Avusturya Bundesliga’da ise sezona puan silme cezası ile başlayan Avusturya ekibinin 2 puanı silinmişti. Finansal zorluklar yaşıyorlar ve Avrupa Ligi’ne katılmaları, onlar adına büyük önem taşıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Swarowski Tİrol’u 2-1 ile geçen Manfred Schmid’in ekibi, seezonun ilk galibiyetine ulaştı. Fenerbahçe maçı öncesinde Austria Wien’de James Holland, Johannes Handl ve Andreas Gruber’in sakatlıkları bulunuyor. 

Fenerbahçe Gol Olup Yağdı 

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de dikkat çekici bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanından 6-0’lık galibiyet ile döndüler. İlk 2 maçta 4 puan toplayan Fenerbahçe, Ümraniyespor karşısında kaybedilen 2 puanı telafi etmiş oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde ise bir önceki turda Çekya’nın Slovacko takımı ile karşılaşan Jorge Jesus’un öğrencileri, 3-1 ve 1-1’lik skorlar ile rakibini elemiş ve play off turuna kalmıştı. Austria Wien maçı öncesinde Fenerbahçe’de Nazım Sangare, Serdar Aziz, Joao Pedro ve İrfan Can Kahveci’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Austria Wien – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Austria Wien – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Genarali Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Austria Wien’de James Holland, Johannes Handl ve Andreas Gruber’in sakatlıkları bulunuyor. Fenerbahçe’de Nazım Sangare, Serdar Aziz, Joao Pedro ve İrfan Can Kahveci’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Austria Wien'in ilk 11’i Belli mi?

Austria Wien’in muhtemel kadrosu: Christian Früchtl, Reinhold Ranftl, Lukas Mühl, Lucas Galvao, Marvin Martins, Mıuharem Huskovic, Florian Wustinger, Matthias Braunöder, Maanfred Fischer, Dominik Fitz, Haris Tabakovic

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, Joshua King, Emre Mor, Lincoln, Enner Valencia

İddaa Tahmini

İlk maçta taraf bahsine yönelmek riskli. Austria Wien, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Fenerbahçe ise Süper Lig’de ilk 2 maçta tam 9 gol buldu. Hücumda üretkenler. Avursturya’da oynananacak maçta en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, zorlanmadı. Austria Wien deplasmanında 2-0 kazandılar avantajı eline geçirdiler.