UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Malmö Sivasspor Bahis Tahmini 18.08.2022

UEFA Avrupa Ligi play off turu heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Sivasspor deplasmanda, Malmö’ye konuk olacak. Saat 20.00’de start alacak mücadele EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Malmö ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Malmö galibiyetinin 1.80, beraberlik tercihinin 3.60, Sivasspor galibiyetinin ise 4.33 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Malmö Turu Geçmek İstiyor

Malmö, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Zalgiris Vilnius’a mağlup olarak elenen İsveç ekibi, Avrupa Ligi 3. Eleme turunda ise F91Dudelange’yi elemeyi başarmıştı. Gruplara kalmak için Sivasspor karşısında turu geçmeleri gerekiyor. İsveç Allsvenskan’da ise geçen hafta Sundsvall’ı 3-1 mağlup ederek zirve takibini devam ettiren Malmö, lider Hacken’ın sadece 5 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta içi Avrupa Ligi’nde Sivasspor’u konuk edecek Malmö’de Oscar Lewicki’nin sakatlığı sürüyor.

Sivasspor’da Moraller Bozuk

Sivasspor’da moraller bozuk. Türkiye Süper Kupası’nda Trabzonspor’a farklı kaybederek sezona başlayan Sivasspor, Süper Lig’de de ilk 2 haftada istediği sonuçları alamadı. Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Rıza Çalımbay’ın ekibi, geçen hafta ise Adana Demirspor deplasmanında 3-0 kaybetti. İlk 2 maçta sadece 1 puan toplayabildiler. Bu hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Malmö ile karşılaşacaklar. Geçen sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Sivasspor’un Avrupa Ligi’nde play off turuna katılmaya hak kazandığını belirtelim.

Malmö – Sivasspor Maç Bilgileri

Malmö – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eleda’da Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Oscar Lewicki’nin sakatlığı sürüyor.

Zalgiris Vilnius'un ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Fredrik Ulvestad, Isaac Cofie, Max Gradel, Hakan Arslan, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Malmö, maçın ve turun favorisi. Sivasspor, sezona iyi başlayamadı. Oynadıkları 3 resmi maçı da kazanamadılar ve kalelerinde gol gördüler. Malmö’nün de savunması kırılgan. İsveç’de oynanacak maçta her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, beklentileri boşa çıkartmadı. Sivasspor karşısında iyi bir oyun ile 3-1 kazandılar ve avantajı eline geçirdiler.