UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Antwerp İddaa Tahmini 18.08.2022

UEFA Konferans Ligi play off turu ilk maçında, Başakşehir ile Antwerp karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.45’de start alacak ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Başakşehir ve Antwerp arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 1.45, beraberlik 5.20, Antwerp kazanır ise 7.20 olarak açıklanmış. 

Başakşehir Yoluna Devam Ediyor

Başakşehir, Konferans Ligi’nde yoluna devam ediyor. 2. Eleme turunda Maccabi Haifa’yı elemeyi başaran Başakşehir, geçtiğimiz hata ise 3-1’in rövanşında Breidablik karşısında da 3-0 kazanarak turu geçen taraf oldu. Süper Lig’de ise ilk 2 haftada 4 puan toplayan Başakşehir’in sezona iyi bir başlangıç yaptığını belirtelim. İlk hafta Kasımpaşa’yı 4-0 ile geçen Başakşehir, geçen hafta ise Konyaspor deplasmanında golsüz berabere kalmıştı. Play off turunda Antwerp’i konuk edecek Başakşehir, turun favorisi olarak gösteriliyor.

Antwerp Sürpriz Peşinde

Antwerp, geçtiğimiz hafta sonu Belçika Ligi’nde yine kazanmayı başardı. Konuk oldukları Eupen deplasmanında 3 puanı tek golle aldılar. Ligde üst üste 4 maçtır kazanan ve liderliğe yükselen Antwerp, bu hafta içi Konferans Ligi mesaisine çıkacak. 2. Elem turunda Drita’yı 3. Eleme turunda ise Norveç’in Lilleström takımını eleyen Mark van Bommel’in ekibi, play off turunda ise Başakşehir deplasmanında sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Antwerp’de eksik bulunmuyor.

Başakşehir – Antwerp Maç Bilgileri

Başakşehir – Antwerp Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Nacer Chadli, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Antwerp'in ilk 11’i Belli mi?

Antwerp’in muhtemel kadrosu: Jean Butez, Sam Vines, William Pacho, Toby Alderweireld, Ritchie De Laet, Alhassan Yusuf, Pieter Gerkens, Radja Nainggolan, Koji Miyoshi, Michel Ange Balikwisha, Michael Frey

İddaa Tahmini

Başakşehir, maçın favorisi. Süper Lig’de ve Konferans Ligi’nde bu sezon iyi sonuçlar alıyorlar. Antwerp’i ill maçta mağlup ederler ve Belçika’ya avantajı bir sonuç ile giderler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, son dakika golüyle yıkıldı. İç sahada konuk ettikleri Antwerp ile 1-1 berabere kaldılar.