UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maccabi Tel Aviv Nice İddaa Tahmini 18.08.2022

18 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan UEFA Konferans Ligi Play Off Turu‘nun ilk maçında, Maccabi Tel Aviv ile Nice karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Maccabi Tel Aviv galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.25, Nice galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

Maccabi Tel Aviv Avantaj Peşinde

Maccabi Tel Aviv, UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam ederken, gruplara bir adım kala zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya kaldı. Play Off Turu’nun ilk maçında Nice’ı evinde konuk edecek olan Vladimir Ivic’in öğrencileri, ilk maçtan avantajlı ayrılmak istiyor. İsrail Ligi henüz başlamadı ve ev sahibi tüm odağını Konferans Ligi’ne çevirdi. 2. Eleme Turu’nda eşleştiği Zira’yı mağlup ettikten sonra, 3. Ön Eleme Turu’nda ise Aris engelini geçmeyi başaran Maccabi Tel Aviv, şu ana kadar sadece 10 kişi kaldığı Aris deplasmanında skor üretemedi ve mağlup oldu. Nice karşısında ilk maçtan gol veya gollere ihtiyacı olan ev sahibi, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi’nde Son 16 Play Off Turu’na kadar yükselmeyi başarmıştı.

Nice Galibiyet İstiyor

Nice yeni hocası Lucien Favre yönetiminde henüz maç kaybetmezken, galibiyet adına da yeterli olamadı. Fransa Ligue 1 serüvenine Toulouse deplasmanında merhaba diyen konuk ekip, oyuna sonradan giren Ramsey’in golüyle mağlubiyetten kurtulurken, iç sahada konuk ettiği Strasbourg karşısında da 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Toulouse karşısında geriden gelerek beraberliği yakalayan Nice, Strasbourg karşısında ise 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, skoru koruyamadı. Geçtiğimiz sezon Konferans Ligi biletini cebine koymayı başaran Nice, yeni sezonun ilk Konferans Ligi maçına Play Off Turu’nda çıkacak. Gruplara katılmak isteyen konuk ekip, Maccabi Tel Aviv engelini geçmesi halinde gruplara katılacak. Teknik adam değişikliğiyle birlikte, önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Nice’ın, adım adım yükselişe geçeceğini düşünüyorum.

Maccabi Tel Aviv – Nice Maç Bilgileri

Maccabi Tel Aviv – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Bloomfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maccabi Tel Aviv’in ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Tel Aviv’in muhtemel kadrosu: Peretz Daniel, Enric Saborit, Ofir Davidzada, Geraldes, Dan Leon Glazer, Joris Van Overeem, Gavriel Kanichowsky, Sheran Yeini, Nir Bitton, Brandley Kuwas, Matan Hozez.

Nice’in 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Dante, Mattia Viti, Todibo, Lotomba, Rares Ilie, Calvin Stengs, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Göreve Lucien Favre’yi getiren ve önemli takviyelerle kadrosunu güçlendiren Nice, yeni sezonun ilk galibiyetini UEFA Konferans Ligi’nde alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.08

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Stipe Perica oldu ve Maccabi Tel Aviv ilk maçı taraftarı önünde kazandı. Nice ise yeni sezonda galibiyet hasretine devam etti.