UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Köln MOL Feherva İddaa Tahmini 18.08.2022

UEFA Konferans Ligi’nde Play Off heyecanı yaşanırken, 18 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak mücadelede, Köln ile MOL Fehervar karşı karşıya gelecek. Mücadeleye RheinEnergie Stadı ev sahipliği yapacak.

Best10, Köln galibiyetine 1.25, beraberliğe 5.50, MOL Fehervar galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.35, KGYOK 1.55 olarak verilmiş.

Köln Namağlup İlerliyor

Steffen Baumgart ve öğrencilerinin yükselişi yeni sezonda devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamayı başaran ev sahibi, yeni sezonda ise yoluna namağlup devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Köln, Schalke 04 karşısında 1-0 geriden gelerek 3-1’lik iç saha galibiyetini alırken, Leipzig deplasmanında ise 2 kez geriden gelerek 1 puanı almayı başardı. Almanya DFB Kupası’nda ise 1. Turu geçmeyi başaran ev sahibi, iki kulvarda birden sezona fırtına gibi başladı. UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’na doğrudan katılan Köln, MOL Fehervar karşısına formda ve moralli çıkacak.

MOL Fehervar Güven Vermedi

Macaristan temsilcisi MOL Fehervar, UEFA Konferans Ligi’nde yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı ve 2 eleme turunu geçerek Play Off Turu’nda mücadele etmeye hak kazandı. Qabala ve Petrocub engellerini geçen konuk ekip, 4 maç sonunda 3 galibiyet, 1 mağlubiyete imza attı. Macaristan Ligi’nde ise ilk 3 haftayı 2 mağlubiyetle kapatan MOL Fehervar, iç sahada tek maçını kazanırken, deplasmanda ise 2 maçtan da gol dahi atamadan mağlup döndü. Bu sezon toplamda çıktığı 4 deplasman maçından 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alan konuk ekip, iç sahadaki etkisini deplasmana taşımakta zorlanıyor. Bu sezonki en zorlu sınavını Köln deplasmanında verecek olan Michael Boris ve öğrencilerinin işi oldukça zor.

Köln – MOL Fehervar Maç Bilgileri

Köln – MOL Fehervar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21.30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Köln’nün 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Schmitz, Jannis Kilian, Julian Chabot, Hector, Duda, Sargis Adamyan, Ellyes Skhiri, Kainz, Modeste, Anthony Modeste.

MOL Fehervar’ın 11’i Belli mi?

MOL Fehervar’ın muhtemel kadrosu: Daniel Kovacs, Attila Fiola, Loic Nego, Artem Shabanov, Tavares Stopira, Ivan Petryak, Ruben Pinto, Marcel Heister, Claudiu Bumba, Kenan Kodro, Palko Dardai.

İddaa Tahmini

UEFA Konferans Ligi’nde ilk maçına çıkacak olan Köln, yeni sezona yaptığı iyi başlangıcı MOL Fehervar karşısında sürdürecek ve ilk maçta rakibine gol şansı tanımayacaktır.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.31

Best10 Oranı: KGYOK, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: MOL Fehervar galibiyetiyle sona eren mücadelede, Köln taraftarı önünde büyük bir şok yaşadı. Ev sahibi 1-0 öne geçmeyi başarsa da, 10 kişi kaldı ve skoru koruyamadı. MOL Fehervar haftanın en büyük sürprizlerinden birine imza attı.