UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Qarabağ Viktoria Plzen İddaa Tahmini 17.08.2022

EXXEN platformundan 17 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nun ilk maçında, Qarabağ ile Viktoria Plzen karşı karşıya gelecek.

intobet, Qarabağ galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.20, Viktoria Plzen galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.30, 2.5 Alt 1.62 oran kazandırıyor.

Qarabağ İç Sahada Namağlup

Qarabağ yeni sezonda sadece 1 maç kaybetti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1. Eleme Turu’nda itibaren mücadele veren ev sahibi, Azerbaycan Premier Ligi’nde ise ilk 2 haftayı geride bıraktı. Lige 2’de 2 yaparak başlayan son şampiyonu, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise sadece ilk maçta mağlup ettiği Lech Poznan’a rövanş maçında mağlup oldu. Zürich ve Ferencvaros engellerini ise 2’şer maçta mağlup olmadan geçen Gurban Gurbanov’un öğrencileri, 8 maçlık fikstürün 7’sinde skor üretmeyi başardı. Gol yollarındaki etkisiyle dikkat çeken ev sahibi, Play Off maçında ise Viktoria Plzen karşısında çıkacak. Qarabağ iç sahada namağlup performans grafiğini sürdürmek istiyor.

Viktoria Plzen Çok Formda

Viktoria Plzen’i yeni sezonda mağlup edebilen bir rakip çıkmadı. Çekya Ligi’nde ilk 3 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlikle noktalayan son şampiyon, yeni sezonda da zirvenin ortaklarından birisi olmayı başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında çıktığı 4 maçtan ise galip ayrıldı. HJK Helsinki ve FC Sheriff karşısında 2’şer maçta da galip gelerek tur atlayan Michal Bilek’in öğrencileri, iki kulvarda birden çıktığı tüm maçlarda rakip fileleri havalandırdı. Toplamda 17 golü bulunan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole izin verdi. Etkili hücum performansıyla iki kulvardan birden yoluna doludizgin devam eden Plzen, devler sahnesinde galibiyetlerine Qarabağ deplasmanında devam etmek istiyor.

Qarabağ – Viktoria Plzen Maç Bilgileri

Qarabağ – Viktoria Plzen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tofiq Bahramov Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Qarabağ’ın ilk 11’i Belli mi?

Qarabağ’ın muhtemel kadrosu: Shahrudin Mahammadaliyev, Kevin Medina, Bahlul Mustafazada, Toral Bayramov, Maksim Medvedev, Qara Qarayev, Filip Ozobic, Abdellah Zoubir, Kady, Owusu, Richard.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Jan Kopic, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

İddaa Tahmini

Qarabağ ve Viktoria Plzen, iki kulvarda birden harika galibiyetlere imza attı. Devler sahnesinde yoluna doludizgin devam eden iki takımında, Play Off Turu’nun ilk maçında etkisine karşılıklı gollerle devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Qarabağ ve Viktoria Plzen ilk maçta galibiyet adına yetersiz kaldı. İki takımda mücadelede skor üretemedi ve tur şansını rövanş maçına bıraktı.