UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dynamo Kiev Benfica İddaa Tahmini 17.08.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Dynamo Kiev evinde, Benfica’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Dynamo Kiev ile Benfica takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Dynamo Kiev galibiyetine 5.00, beraberlik tercihine 3.75, Benfica galibiyetine ise 1.75 verildiğini görüyoruz.

Dynamo Kiev Uzatmalarda Kazanıyor

Dynamo Kiev’in Şampiyonlar Ligi serüveni, Fenerbahçe maçı ile başlamıştı. Kadıköy’de Fenerbahçe’yi uzatmalarda mağlup eden Dynamo Kiev, 3. Eleme turunda karşılaştığı Sturm Graz karşısında da uzatmalarda 2-1 kazanarak turu geçen taraf oldu. Play off turunda Portekiz’in Benfica takımı ile karşı karşıya gelecekler. Bu karşılaşmanın da Polonya’da oynananacağını belirtelim. Benfica maçı öncesinde Dynamo Kiev’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Benfica Moralli

Benfica’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Portekiz Liga NOS’da Casa Pia’ya konuk olan Benfica, rakibini 1-0 mağlup etti ve ligde üst üste 2. Galibiyetini aldı. Roger Schmidt yönetiminde sezona iyi başladılar diyebiliriz. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3. Eleme turunda Midtjyyland ile karşılaşan Benfica, rakibini iki maçta da mağlup etti ve tur atladı. Play off turunda ise Ukrayna’nın Dynamo Kiev takımı ile eşleştiler. Turun favorisi olarak gösterilen Benfica’da eksik oyuncu bulunmuyor.

Dynamo Kiev – Benfica Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stadion Miejski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Vladyslav Supryaga

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Enzo Fernandez, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos

İddaa Tahmini

Benfica, bir önceki turda Midtjylland’ı 2 maçta da mağlup ederek turu geçmişti. Roger Schmidt yönetiminde sezona iyi başladılar ama Midtjyyland karşısında 2 maçta da gol yediler. Dynamo Kiev’den ilk maçta gol bekliyorum. Hem Dynamo Kiev hem de Benfica, skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica, önemli bir galibiyet aldı. Dynamo Kiev deplasmanında 2-0 kazandılar ve rövanş maçı için avantaj elde ettiler.