İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.08.2022

19 Ağustos Cuma akşamı Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga’da yer alan mücadeleleri kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Lyon – Troyes: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından 19 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Troyes karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Lorient’in sahasında yaşanan nedenlerden dolayı Lyon maçı ertelendi ve Lyon haftayı dinlenerek geçirdi. Ev sahibi yeni transferleriyle sezona iyi bir başlangıç yaptı. Yeni sezon öncesi Johann Lepenant, Nicolás Tagliafico, Alexandre Lacazette, Corentin Tolisso ve Rémy Riou takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, ilk maçına Ajaccio karşısında çıkarken, Lacazette ve Teteh işbirliği galibiyeti getirdi. İki isimde 1 gol, 1 asistlik katkı verdi. Henüz maçın 27. dakikasında 10 kişi kalmasın rağmen kazanmayı bilen Peter Bosz ve öğrencileri, ilk maçtan geçer not aldı. Yeni transferlerin tamamı mücadelede forma şansı bulurken, önemli katkı sağladılar. Avrupa kupalarına gitmeyi başaramayan ve rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çeviren Lyon, bu hafta Lorient deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezon kümede kalma mücadelesi veren ve sezon sonunda ligde kalma hedefine ulaşan Troyes, yeni sezonda da zor günler geçirmeye devam ediyor. Bruno Irles’in öğrencileri, ilk 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, zayıf savunma performansıyla dikkat çekti. Konuk ekip Montpellier deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, ligin yeni temsilcisi Toulouse’a sahasında 3-0 kaybetti. Kalesinde tam 6 gole engel olamayan konuk ekip, Reims ile birlikte ilk 2 haftanın en zayıf halkasıydı. Toparlanmaya ihtiyacı olan Troyes, yaptığı transfer hamlelerine rağmen yeni sezonda sergilediği futbolla güven vermekten uzak kaldı. Savunma hattında sezona iyi bir başlangıç yapamayan Lyon ve Troyes, bol gollü mücadelelere imzalarını attılar. İki takımında bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Mönchengladbach – Hertha Berlin: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; 19 Ağustos Cuma akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde yeni hafta heyecanı başlarken, Mönchengladbach sahasında Hertha Berlin’i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:30. Almanya DFB Kupası’nda 1. Tur engelini rahat geçen Mönchengladbach, deplasmanda Oberachern’i harika bir futbol ve 9-1’lik skorla mağlup ederken, Almanya Bundesliga’da ise ilk 2 haftadan 4 puan topladı. Ev sahibi yeni sezonda göreve Daniel Farke’yi getirirken, kötü geçen sezonun ardından, yeni transfer ve yeni teknik adamıyla iyi bir görüntü ortaya koydu. Ligde 2 maçta 5 gol bulan Gladbach, Hoffenheim karşısında 3-1’lik skorla kazanırken, evinde konuk ettiği Schalke 04 ile 2-2 berabere kaldı. 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçen ev sahibi, son saniyelerde savunma hatasıyla 1 puana razı geldi. Schalke 04 beraberliği moralleri bozsa da, Mönchengladbach cephesinde 3 maçlık performans grafiği güven vermeye devam ediyor. Geçen sezonu küme düşme mücadelesinin içerisinde tamamlayan Hertha Berlin, yeni sezonun ilk 2 haftasında ise zayıf halkalar arasında yer aldı. Sezon başında göreve Sandro Schwarz’ı getiren konuk ekip, ilk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. İlk hafta Union Berlin deplasmanına konuk olan Hertha Berlin, derbiden 3-1’llik mağlubiyetle ayrılırken, geçtiğimiz hafta ise evinde Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Gol sorunu yaşamasa da, savunmadaki hataları Hertha Berlin’i mağlubiyete sürükledi. Konuk ekibin düşüşüne teknik adam hamlesi ve yapılan transferler yeterli olmadı. Hertha Berlin’in yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Gladbach karşısında, deplasman faktörüyle birlikte işinin zor olduğunu düşünüyorum. Rakibinin aksine yeni sezonda iyi performanslarıyla dikkat çekmeyi başaran Mönchengladbach, sezona puan kayıplarıyla başlayan Hertha Berlin karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 2.24

Bets10 Bahis Oranı: 2.82