LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Real Madrid İddaa Tahmini 20.08.2022

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Celta Vigo evinde, Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 23.00’de oynanacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Celta Vigo ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Celta Vigo kazanır 4.75, beraberlik 4.20, Real Madrid kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış.

Cellta Vigo’nun Şansı Tutmuyor

Celta Vigo, ligin ilk haftasında Balaidos’da Espanyol’u konuk etti. Rakibi karşısında 2-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Maçın bitimine 20 dakika kala 2 gol yiyen Eduardo Coudet’in öğrencileri, sahadan 1 puan ile ayrıldı. Celta Vigo, La Liga’nın 2. Haftasında ise Real Madrid’i konuk edecek. Son dönemde Real Madrid’e karşı Celta Vigo’nun pek şansı tutmuyor. Geçen sezon ligde oynadıkları 2 maçta da Real Madrid karşısında puan alamamışlardı.

Real Madrid Deplasmanda Kazandı

Real Madrid, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Almeria deplasmanında zorlandı ama kazanmasını bildi. Maçın başında erken bir golle geriye düşen Carlo Ancelotti’nin ekibi, Lucas Vazquez ve David Alaba’nın golleriyle 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Sezona galibiye ile başlayan Real Madrid, bu hafta ise Celta Vigo deplasmanına konuk olacak. La Liga’da ilk 3 haftayı deplasmanda geçireceklerini de belirtelim. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Madrid’de eksik bulunmuyor.

Celta Vigo – Real Madrid Maç Bilgileri

Celta Vigo – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın favorisi. Geçen hafta Almeria’yı 2-1 ile geçerek sezona 3 puan ile başladılar. Celta Vigo deplasmanında da kazanırlar ve 2’de 2 yaparlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu:1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, 4 golle kazandı. Balaidos’da Celta Vigo’yu 4-1 mağlup ettiler.