LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Real Betis Bahis Tahmini 20.08.2022

İspanya La Liga’da sezona 3 puan ile başlayan Real Betis bu hafta deplasmanda, Mallorca’ya konuk olacak. Zorlu mücadele saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Mallorca ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 3.10, beraberlik 3.25, Real Betis kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış.

Mallorca 3 Puan Peşinde

Mallorca, sezonun ilk maçında Athletic Bilbao deplasmanına konuk oldu. San Mames Barria’da iyi bir direnç gösterdiler ve sahadan 1 puan ile ayrılmayı başardılar. Rakibi ile golsüz berabere kalan Mallorca, haftayı sürpriz ile geçti. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Real Betis karşısında da sürpriz arayacaklar. Geçen sezon iç sahada konuk ettikleri Real Betis ile 1-1 berabere kalan Mallorca, bu kez 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Mallorca’da Amath Ndiaye’nin sakatlığı var.

Real Betis’den 3 Gollü Galibiyet

Real Betis, La Liga’da yeni sezona oldukça iyi başladı. Ligin ilk haftasında Benito Villamarin’de konuk ettikleri Elche’yi 3-0 ile geçmeyi başardılar. Maçta 2 gol atan Juanmi, Real Betis’in en etkileyici isimlerinden biriydi. 3 puanı 3 golle alan Real Betis’de moraller yerinde. Bu hafta ise Mallorca deplasmanına konuk olacaklar. Bu sezon Avrupa’da da yer alacak olan Real Betis, 3 kulvarda mücadele edecek. Mallorca maçı öncesinde Real Betis’de Sergio Canales’in sakatlığı devam ediyor.

Mallorca – Real Betis Maç Bilgileri

Mallorca – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Amath Ndiaye’nin sakatlığı var. Real Betis’de Sergio Canales’in sakatlığı devam ediyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Guido Rodriguez, Andres Guardado, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Willian Jose

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Gollere yönelmekte fayda var. Real Betis’de Juanmi, sezona müthiş başladı. Mallorca ve Real Betis arasında oynanacak karşılaşmada 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.88

Betroad Oranı: 2.5 ÜST, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, La Liga’da 2. Galibiyetini aldı. Mallorca deplasmanında 2-1 kazandılar ve puanını 6’ya yükselttiler.