UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Austria Wien İddaa Tahmini 25.08.2022

UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş heyecanı devam ediyor. Austria Wien deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Fenerbahçe ve Austria Wien arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.42, beraberlik 4.75, Austria Wien kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Net Favori

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de Adana Demirspor engelini 4 golle geçti. Kadıköy’de rakibini 4-2 mağlup eden Sarı Lacivertliler, Süper Lig’de puanını 7 yaptı ve 3. Hafta sonunda liderliğe yükseldi. Avrupa Ligi’nde ise play off turu ilk maçında Austria Wien deplsamanında 2-0 kazanan Sarı Lacivertliler, avantajı eline geçirdi. İyi bir hava yakalayan Fenerbahçe’nin rövanş maçında da rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Aziz ve Nazım Sangare sakat olan isimler.

Austria Wien İçin Yolun Sonu

Austria Wien, sezona üst üste puan kayıpları ile başlamıştı. Avusturya Bundesliga’da ilk 3 haftada galibiyet alamadılar. İlk galibiyetini 2 hafta önce Swarowski Tirol karşısında alan Austria Wien, geçen hafta ise Wolfsberg deplasmanında kazanarak moral buldu. UEFA Avrupa Ligi’nde play off turunda Fenerbahçe’ye diş geçiremediler ve ilk maçı 2-0 kaybettiler. Bu sonucun ardından tur şansları zora girdi. Kadıköy’de konuk olacakları Fenerbahçe karşısında işleri bu kez çok daha zor olacak. Maç öncesinde Austria Wien’de Lucas Galvao kart cezalısı.

Fenerbahçe – Austria Wien Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Austria Wien Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Aziz ve Nazım Sangare sakat olan isimler. Austria Wien’de Lucas Galvao kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, Joshua King, Emre Mor, Lincoln, Enner Valencia

Austria Wien'in ilk 11’i Belli mi?

Austria Wien’in muhtemel kadrosu: Christian Früchtl, Reinhold Ranftl, Lukas Mühl, Raphael Schifferl, Marvin Martins, Mıuharem Huskovic, Florian Wustinger, Matthias Braunöder, Maanfred Fischer, Dominik Fitz, Haris Tabakovic

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, maçın net favorisi. İlk maçı Austria Wien deplasmanında 2-0 kazandılar. Hafta içi Adana Demirspor karşısında da 4-2 kazanan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Kadıköy’de tarftarı önünde Fenerbahçe farklı kazanır ve çıkışını sürdürür.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, İrfan Can önderliğinde rahat kazandı. Kadıköy’de Austria Wİen’i 4-1 ile geçtiler ve gruplara kaldılar.