UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Malmö İddaa Tahmini 25.08.2022

UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında, Sivasspor ile Malmö kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve TRT SPOR kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor ve Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 2.85, beraberlik 3.40, Malmö kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Sivasspor Galibiyet Arıyor

Sivasspor, geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Malmö deplasmanında istediğini alamadı. Elada’da konuk oldukları Malmö’ye 3-1 kaybettiler. Bu sonucun ardından tur şansları da azaldı. Rıza Çalımbay’ın ekibi, turu geçmek için 3 farklı galibiyet almak zorunda. 2 farklı galibiyette ise mücadele uzatmalara gidecek. Süper Lig’de de yokları oynayan Sivasspor, üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Alanyaspor ile 1-1 berabere kalmışlardı. Maç öncesinde Sivasspor’da Samba Camara’nın sakatlığı devam ediyor.

Malmö Avantajı Kaptı

Malmö, ilk maçta aldığı 3-1’lik galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Elada’da konuk ettikleri Sivasspor’u 3-1 ile geçen İsveç ekibi, gruplara kalma açısından büyük bir avantaj sağladı. Sivasspor karşısında üstün oynayan taraflardı ve galibiyeti de hak ettiler. Bugün Sivasspor deplasmanında alacakları tek farklı yenilgi de dahi tur atlayan taraf olacaklar. Maç öncesinde Malmö’de Adi Nalic ve Oscar Lewicki’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor – Malmö Maç Bilgileri

Sivasspor – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Samba Camara’nın sakatlığı devam ediyor. Malmö’de Adi Nalic ve Oscar Lewicki’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Fredrik Ulvestad, Isaac Cofie, Max Gradel, Hakan Arslan, Mustapha Yatabare

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Sivasspor’un turu geçme şansı azaldı. Malmö ilk maçı 3-1 kazandı ve avantajı eline geçirdi. Sivasspor, galibiyet için oynayacak ama geride de açıklar verebilir. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, Avrupa Ligi’ne veda etti. 3-1’in rövanşında 2-0 kaybettiler ve yollarına Konferans Ligi’nde devam edecekler.