İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.08.2022

24 Ağustos Çarşamba günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Trabzonspor – Kopenhag: MS 1, 1.79 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Trabzonspor, son 2 resmi maçında da mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi play off turunda Kopenhag deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, rakibine 2-1 kaybetmişti. Bakasetas’ın attığı gol, umut oldu ve Kopenhag karşısında alınacak 2 farklı galibiyet, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’nde gruplara taşıyacak. Süper Lig’de ise Antalyaspor deplasmanında farklı kaybeden Trabzonspor, sahadan 5-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Kopenhag maçı öncesinde Trabzonspor’da Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Bruno Peres’in sakatlıkları bulunuyor. Kopenhag, ilk maçta aldığı 2-1’lik galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Parken’de taraftar desteğini de arkasına alan Jess Thorup’un ekibi, iyi oynadığı maçta haklı bir galibiyet elde etti. Özellikle hücumda da iyi işlere imza atan Kopenhag, Trabzonspor’u bir hayli zorladı. Trabzonspor karşısında ilk maçı 2-1 kazanan Kopenhag’a bugün alacağı her türlü beraberlik dahi yetecek. Maç öncesinde Kopenhag’da önemli bir eksik bulunmuyor. Trabzonspor, ilk maçı deplasmanda 2-1 kaybetti. Turu geçmeleri için Kopenhag’ı 2 farklı geçmeleri gerekiyor. Kopenhag ilk maçta bol pozisyon üretti ama bu kez öncelikleri savunma olacak. Trabzonspor’un baskılı oyun ile rövanş maçını kazanmasını bekliyorum.

Dinamo Zagreb – Bodo/Glimt: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Dinamo Zagreb cephesinde 9 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Ante Cacic ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’ndan itibaren Shkupi ve Ludogerst’i mağlup etmeyi başarırken, 4 maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Play Off Turu’nun ilk maçında Bodo/Glimt deplasmanına konuk olan Dinamo Zagreb, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda aradığı golü bulamadı ve turun ilk maçı 1-0’lık mağlubiyetle sona erdi. Ev sahibi mağlup olmasına rağmen hem ilk maç performansı hem de genel performans grafiğiyle güven vermeye devam ediyor. Kolay lokma olmadığını yaptığı sezon başlangıcıyla ispatlayan Dinamo Zagreb, Hırvatistan Ligi’nde ilse ilk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle noktaladı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde Osijek’i 5-2’lik skorla mağlup eden Zagreb güven tazeledi. Norveç şampiyonu Bodo/Glimt, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1. Eleme Turu’ndan itibaren mücadele ederken, KL Klaksvik, Linfield FC ve Zalgiris engellerini zorlanmadan geçti. Konuk ekip aldığı rahat iç saha galibiyetleriyle dikkat çekerken, gruplara bir adım kala Dinamo Zagreb eşleşmesinin ilk maçını iç sahada 1-0’lık skorla kazandı ve tur kapısını araladı. Amahl Pellegrino mücadelede skoru belirleyen isimi olurken, Bodo/Glimt iki kulvarda birden harika performanslarına devam ediyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geçiren Kjetil Knutsen’in öğrencileri, Hırvatistan deplasmanında kaybetmemesi halinde gruplara kalacak. Bodo/Glimt iki kulvarda birden skor üretmekte zorlanmazken, bu sezonki en formda haliyle bir kez daha Dinamo Zagreb karşısına çıkacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda çok formda. Dinamo Zagreb ve Bodo/Glimt, gruplara bir adım kala iyi performansını sürdürecek ve 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.54

Bets10 Bahis Oranı: 16.00