UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dinamo Zagreb Bodo/Glimt İddaa Tahmini 24.08.2022

Dinamo Zagreb ile Bodo/Glimt, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nun rövanş mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 24 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Dinamo Zagreb galibiyetine 1.85, beraberliğe 4.00, Bodo/Glimt galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.59, beraberliğe 3.34, konuk ekibe ise 3.35 oran veriyor.

Dinamo Zagreb Deplasmanda Kaybetti

Dinamo Zagreb cephesinde 9 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Ante Cacic ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’ndan itibaren Shkupi ve Ludogerst’i mağlup etmeyi başarırken, 4 maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Play Off Turu’nun ilk maçında Bodo/Glimt deplasmanına konuk olan Dinamo Zagreb, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda aradığı golü bulamadı ve turun ilk maçı 1-0’lık mağlubiyetle sona erdi. Ev sahibi mağlup olmasına rağmen hem ilk maç performansı hem de genel performans grafiğiyle güven vermeye devam ediyor. Kolay lokma olmadığını yaptığı sezon başlangıcıyla ispatlayan Dinamo Zagreb, Hırvatistan Ligi’nde ilse ilk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle noktaladı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde Osijek’i 5-2’lik skorla mağlup eden Zagreb güven tazeledi.

Bodo/Glimt Çok Formda

Norveç şampiyonu Bodo/Glimt, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1. Eleme Turu’ndan itibaren mücadele ederken, KL Klaksvik, Linfield FC ve Zalgiris engellerini zorlanmadan geçti. Konuk ekip aldığı rahat iç saha galibiyetleriyle dikkat çekerken, gruplara bir adım kala Dinamo Zagreb eşleşmesinin ilk maçını iç sahada 1-0’lık skorla kazandı ve tur kapısını araladı. Amahl Pellegrino mücadelede skoru belirleyen isimi olurken, Bodo/Glimt iki kulvarda birden harika performanslarına devam ediyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde son 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geçiren Kjetil Knutsen’in öğrencileri, Hırvatistan deplasmanında kaybetmemesi halinde gruplara kalacak. Bodo/Glimt iki kulvarda birden skor üretmekte zorlanmazken, bu sezonki en formda haliyle bir kez daha Dinamo Zagreb karşısına çıkacak.

Dinamo Zagreb – Bodo/Glimt Maç Bilgileri

Dinamo Zagreb – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maksimir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dinamo Zagreb cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Bodo/Glimt takımında ise Morten Konradsen ve Ola Solbakken’in sakatlıkları devam ediyor.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Josip Sutalo, Dino Peric, Sadegh Moharrami, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Robert Ljubicic, Josip Misic, Bruno Petkovic, Josip Drmic, Dario Spikic.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda çok formda. Dinamo Zagreb ve Bodo/Glimt, gruplara bir adım kala iyi performansını sürdürecek ve 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçtan mağlubiyetle dönen Dinamo Zagreb, rövanşta normal süreyi 2-1’lik üstünlükle tamamlarken, maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda 2 golle fişi çeken ev sahibi, adını UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırdı.