UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Kopenhag İddaa Tahmini 24.08.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu heyecanı devam ediyor. Trabzonpsor evinde, Kopenhag karşısında galibiyet arayacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Trabzonspor ile Kopenhag zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 2.05, beraberlik tercihinin 3.60, Kopenhag galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Trabzonspor Galibiyet Arayacak 

Trabzonspor, son 2 resmi maçında da mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi play off turunda Kopenhag deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, rakibine 2-1 kaybetmişti. Bakasetas’ın attığı gol, umut oldu ve Kopenhag karşısında alınacak 2 farklı galibiyet, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’nde gruplara taşıyacak. Süper Lig’de ise Antalyaspor deplasmanında farklı kaybeden Trabzonspor, sahadan 5-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Kopenhag maçı öncesinde Trabzonspor’da Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Bruno Peres’in sakatlıkları bulunuyor. 

Kopenhag’a Beraberlik Yetiyor 

Kopenhag, ilk maçta aldığı 2-1’lik galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Parken’de taraftar desteğini de arkasına alan Jess Thorup’un ekibi, iyi oynadığı maçta haklı bir galibiyet elde etti. Özellikle hücumda da iyi işlere imza atan Kopenhag, Trabzonspor’u bir hayli zorladı. Trabzonspor karşısında ilk maçı 2-1 kazanan Kopenhag’a bugün alacağı her türlü beraberlik dahi yetecek. Maç öncesinde Kopenhag’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Trabzonspor – Kopenhag Maç Bilgileri

Trabzonspor – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen ve Bruno Peres’in sakatlıkları bulunuyor. 

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Andreas Cornelius

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Pep Biel

İddaa Tahmini

Trabzonspor, ilk maçı deplasmanda 2-1 kaybetti. Turu geçmeleri için Kopenhag’ı 2 farklı geçmeleri gerekiyor. Kopenhag ilk maçta bol pozisyon üretti ama bu kez öncelikleri savunma olacak. Trabzonspor’un baskılı oyun ile rövanş maçını kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, rövanş maçında da etkili olamadı. Kopenhag ile golsüz berabere kaldılar ve Şampiyonlar Ligi’nden elendiler.