İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.08.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Benfica – Dynamo Kiev: MS 1, 1.17 (iddaa) – 1.37 (Bets10) ; Benfica’da moraller yerinde. Portekiz Liga NOS’da sezona 2’de 2 ile başlayan Roger Schmidt’in ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Dynamo Kiev deplasmanına konuk olan Benfica, rakibini 2-0 mağlup etti ve gruplara kalma açısından önemli bir avantaj yakaladı. Gilberto ve Goncalo Ramos’un golleriyle kazanan Benfica, rövanş maçında da net favori. Yeni transfer David Neres’de Benfica’nın hücum hattına önemli bir güç kattı diyebiliriz. Maç öncesinde Benfica’da önemli bir eksik bulunmuyor. Dynamo Kiev, bir önceki turda Sturm Graz’ı eleyerek Benfica’nın rakibi olmuştu. Bu kez şansları yanında değildi. İlk maçı Benfica’ya karşı 2-0 kaybeden Dynamo Kiev’in savunma defoları, Benfica karşısında ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma şansını zora sokan Mircea Lucescu’nun ekibine 3 farklı galibiyet gerekiyor. Da Luz’da konuk olacakları Benfica’ya karşı bu kez işleri çok daha zor olacak. Benfica’nın turu geçme şansı son derece düşük. Benfica, ilk maçta işi ilk yarıdan bitirmişti. Dynamo Kiev’i 2-0 mağlup ettiler. Avantaj Benfica’nın elinde. Goncalo Ramos önderliğinde rövanş maçında da kazanmayı başarırlar.

Viktoria Plzen – Qarabağ: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; Viktoria Plzen’i iki kulvarda birden mağlup edebilen olmadı. Çekya şampiyonu UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu’nda 5 maçı geride bırakırken, 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Çekya Ligi’nde ise 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Michal Bilek’in öğrencileri, yeni sezonda çok formda. 8 maçlık toplam fikstürde 17 kez rakip fileleri havalandıran ev sahibi, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Qarabağ karşısında ilk maçına deplasmanda çıkan Viktoria Plzen, maç boyunca pozisyon üretmekte zorlansa da, harika savunma performansıyla tur için avantajlı konuma geçti. Deplasmandan golsüz beraberlikle dönen Viktoria Plzen, taraftarı önünde kazanarak tur atlamak istiyor. Ev sahibi taraftarı önünde çıktığı 3 maçtan galibiyetle ayrıldı. Qarabağ iç saha avantajını iyi değerlendiremedi ve Şampiyonlar Ligi Gruplarına katılmak için deplasmanda kazanmak zorunda kaldı. İlk maçta sergilediği üstün futbola rağmen, bir türlü rakip savunmayı geçemeyen Gurban Gurbanov’un öğrencileri, yenilmezlik serisini 8 maça çıkarsa da, avantajı rakibine kaptırdı. Yeni sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mağlubiyetle açan konuk ekip, sonraki 8 maçta namağlup bir performans ortaya koydu. Devler sahnesinde 4 maçtır kaybetmeyen Qarabağ, Azerbaycan Premier Ligi’nde ise 3 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başardı. İki kulvarda birden yükselen bir performans grafiğine sahip olan Qarabağ, ilk maçtan hedeflediği galibiyeti alamasa da, sergilediği futbolla rövanş öncesinde güven verdi. İki takımda yenilmezlik serileriyle dikkat çekerken, turun ilk maçında bu seriyi sürdürdüler. Gruplardan sadece 90 dakika uzaklıkta olan Viktoria Plzen ve Qarabağ’ın, rövanşta skor üreteceği görüşündeyim.

Toplam İddaa Oranı: 1.98

Bets10 Bahis Oranı: 2.68