UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Antwerp Başakşehir İddaa Tahmini 25.08.2022

UEFA Konferans Ligi play off turu heyecanı devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Antwerp karşısında tur arayacak. Mücadele saat 21.45’de oynanancak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Antwerp ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Antwerp galibiyetine 2.20, beraberlik tercihine 3.40, Başakşehir galibiyetine ise 3.10 verildiğini görüyoruz.

Antwerp Favori Taraf

Antwerp, ilk maçtan istediği sonucu aldı. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında kaybetmediler ve 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Dinis Almeida’nın attığı kafa golüyle beraberliği bulan Belçika ekibi, rövanş maçının favorisi olarak gösteriliyor. Belçika Ligi’nde de bu sezon iyi işlere imza atan Mark van Bommel’n ekibi, ilk 4 haftada 12 puan toplayarak dikkat çekti. Kadrolarında kaliteli ayaklar var ve bu sezon iç sahada oynadıkları 4 resmi maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Antwerp’de maç öncesinde Vincent Janssen kart cezalısı.

Başakşehir Turu İstiyor

Başakşehir, Konferans Ligi’nde sezona 2. Eleme turundan başlamıştı. 2. Turda Maccabi Netanya, 3. Eleme turunda ise Breidablik’i elemeyi başardılar. Play off turu ilk maçında ise Antwerp’i konuk eden Başakşehir, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Tur şansını Belçika’ya taşımış oldular. Süper Lig’de ise ilk 3 maçta 7 puan toplayan Başakşehir, sezona iyi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta ligde Kayserispor’u 2-0 ile geçtiler. Antwerp maçı öncesinde Başakşehir’de eksik bulunmadığını belirtelim.

Antwerp – Başakşehir Maç Bilgileri

Antwerp – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bosuilstadion Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antwerp’de maç öncesinde Vincent Janssen kart cezalısı.

Antwerp'in ilk 11’i Belli mi?

Antwerp’in muhtemel kadrosu: Jean Butez, Sam Vines, William Pacho, Toby Alderweireld, Ritchie De Laet, Alhassan Yusuf, Pieter Gerkens, Radja Nainggolan, Koji Miyoshi, Michel Ange Balikwisha, Michael Frey

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Nacer Chadli, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İlk mücadele 1-1 sona ermişti. İki takımda kazanmak ve gruplara kalmak için oynayacak. Bu sebeple tercihimi gollerden yana kullanacağım. İki takımına gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, iyi oynadığı maçta gülen taraf oldu. Antwerp’i deplasmanda 3-1 mağlup ettiler ve gruplara kaldılar.