UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Maccabi Tel Aviv İddaa Tahmini 25.08.2022

25 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak olan UEFA Konferans Ligi Play Off Turu‘nun rövanş mücadelesinde, Nice ile Maccabi Tel Aviv karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Nice galibiyetine 1.38, beraberliğe 4.50, Maccabi Tel Aviv galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.22, beraberliğe 3.92, konuk ekibe ise 6.63 oran veriyor.

Nice Kazanmak Zorunda

Nice kötü gidişatını iki kulvarda birden sürdürüyor. Yeni teknik adamı Lucien Favre yönetiminde 4 maçı geride bırakan ev sahibi, 2 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atarken, istediği sezon bbaşlangıcını yapmaktan çok uzak kaldı. Fransa Ligue 1’in güçlü kadrolarından birine sahip olsa da, henüz maç kazanamayan Nice cephesinde teknik adam Lucien Favre’nin kredisi günden güne azalıyor. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftayı Toulouse ve Strasbourg karşısında 1-1’lik beraberliklerle, Clermont karşısında ise 1-0’lık mağlubiyetle geçiren Nice, doğrudan katıldığı UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında ise konuk olduğu Maccabi Tel Aviv deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Taraftarı önünde kazanmaktan başka şansı olmayan ev sahibi, 4 haftalık galibiyet hasretine ve 180 dakikalık gol hasretine son vermek istiyor. Nice’ın taraftarı önünde kazanmaktan başka şansı yok.

Maccabi Tel Aviv Avantajlı Taraf

Maccabi Tel Aviv iki kulvarda birden etkili. UEFA Konferans Ligi’nde Zira ve Aris engellerini zorlanmadan geçmeyi başaran konuk ekip, Play Off Turu’nun ilk maçında ise Nice’ı iç sahada 1-0 mağlup etti. Rövanş maçına büyük bir avantajla çıkacak olan Maccabi Tel Aviv cephesinde ilk maçta galibiyeti getiren gol 74. dakikada Stipe Perica’dan geldi. İsrail Ligi’nde ise yeni sezon geçtiğimiz hafta başlarken, Vladimir Ivic ve öğrencileri iç sahada konuk ettiği BNI Raina’yı 5-0’lık skorla mağlup etti. Tur bileti için beraberliğin yeterli olduğu Maccabi Tel Aviv, bu sezon 6 maçta sadece 10 kişiyle Aris’e deplasmanda mağlup oldu.

Nice – Maccabi Tel Aviv Maç Bilgileri

Nice – Maccabi Tel Aviv Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sascha Stegemann. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Hichem Boudaoui sakat. Maccabi Tel Aviv cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Nice’in 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Dante, Mattia Viti, Todibo, Lotomba, Rares Ilie, Calvin Stengs, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

Maccabi Tel Aviv’in 11’i Belli mi?

Maccabi Tel Aviv’in muhtemel kadrosu: Peretz Daniel, Enric Saborit, Ofir Davidzada, Geraldes, Dan Leon Glazer, Joris Van Overeem, Gavriel Kanichowsky, Sheran Yeini, Nir Bitton, Brandley Kuwas, Matan Hozez.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda galibiyetle tanışmayan Nice cephesinde teknik adam için tehlike çanları çalmaya başladı. Tur bileti için evinde kazanmak zorunda olan Nice, Maccabi Tel Aviv karşısında sezonun ilk galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice maçın normal süresini 1-0’lık üstünlükle tamamladı ve ilk maçta aldığı mağlubiyetin ardından mücadeleyi uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda 2. golü bulan Fransa temsilcisi, UEFA Konferans Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı.