UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Twente Fiorentina İddaa Tahmini 25.08.2022

UEFA Konferans Ligi Play Off Turu‘nda rövanş heyecanı 25 Ağustos Perşembe akşamı devam ederken, Twente evinde Fiorentina‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Twente galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.40, Fiorentina galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Twente Galibiyet Peşinde

UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında İtlaya deplasmanına konuk olan Twente, Fiorentina karşısında ilk maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ron Jans ve öğrencileri ilk 45 dakikada oyun hakimiyetini tamamen rakbine kaptırırken, ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle birlikte etkisini arttırdı ve ikinci yarıda Vaclav Cerny’in golüyle skoru 2-1’e getirdi. Mağlubiyetten kurtulmayı başaramasalar da, Cerny’in golü tur için ev sahibini umutlandırdı. Yeni sezonun ilk mağlubiyetini alan ev sahibi, Hollanda Eredivisie Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başarırken, attığı 4 gole karşılık kalesinde gole izin vermedi. UEFA Konferans Ligi sahnesinde ise Cukaricki engelini toplamda 7-2’lik skorla geçmeyi başaran Twente, iyi bir sezon başlangıcına imza attı. Ev sahibi ilk maçtaki hatalarını taraftarı önünde telafi etmek istiyor. 5 maçlık fikstürde 12 gol bulan Ron Jans ve öğrencileri, kalesinde ise 5 gole izin verdi. Twente yeni sezonda iyi hücum performansıyla dikkat çekiyor.

Fiorentina Tur Kapısını Araladı

Fiorentina yoluna namağlup devam ediyor. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başarırken, UEFA Konferans Ligi Play Offf Turu’nun ilk maçında ise Twente’yi 2-1 mağlup etmeyi başardı. Serie A Ligi’nin ilk haftasında Cremoense’yi 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başaran Fiorentina, ikinci hafta Empoli deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı. Tek dış saha maçında 1 puana razı gelen Fiorentina, ikinci deplasman maçında ise Twente ile tur bileti için mücadele edecek. Fiorentina’ya deplasmanda beraberlik yetiyor. Konuk ekibi yeni sezonda yeni transferleriyle mağlup edebilen bir rakip henüz çıkmadı.

Twente – Fiorentina Maç Bilgileri

Twente – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Radu Petrescu. Mücadele De Grolsch Veste Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Twente takımında Wout Brama sakat. Fiorentina cephesinde ise Gaetano Castrovilli’nin sakatlığı bulunuyor.

Twente’nin 11’i Belli mi?

Twente’nin muhtemel kadrosu: Lars Unnerstall, Robin Pröpper, Julio Pleguezuelo, Gijs Smal, Joshua Brenet, Ramiz Zerrouki, Vura, Michel Vlap, Michal Sadilek, Ricky van Wolfswinkel, Daan Rots.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Bonaventura, Saponara, Szymon Zurkowski, Jonathan Ikoné, Nicolas Gonzalez, Luka Jović.

İddaa Tahmini

İlk maçta kazanan Fiorentina olurken, iki takımda karşılıklı gollere imza attı. Tek farklı galibiyetle birlikte iki takımında tur umutları devam ediyor. Twente ve Fiorentina bu hafta karşılıklı gollerine devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. İki takımda 90 dakika boyunca savunma kilidini açmayı başaramazken, 10 kişiyle deplasmanda kaybetmeyen Fiorentina, adını gruplara yazdırdı.