UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

MOL Fehervar Köln Bahis Tahmini 25.08.2022

İddaa fikstüründe 25 Ağustos Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi Play Off Turu rövanş mücadeleleri sahne alacak. MOL Fehervar ile Köln‘ün karşı karşıya geleceği maçın başlama saati 20:00. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

MOL Arena Sostoi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Best10, MOL Fehervar kazanır seçeneğine 8.50, beraberliğe 5.00, Köln kazanır seçeneğine ise 1.33 oran belirlemiş durumda.

MOL Fehervar’dan Sürpriz Galibiyet

Macaristan temsilcisi MOL Fehrevar, UEFA KOnferans Ligi’nde tur kapısını araladı. Rotasını tamamen UEFA Konferans Ligi’ne çeviren ev sahibi, PLay Off Turu’nun ilk maçında konuk olduğu zorlu Köln deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. henüz 14. dakikada 1-0 geriye düşen MOL Fehervar, 20. dakikada rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte etkisini arttırdı ve önce Budu Zivzivadze beraberliği getirdi, ardından Palko Dardai galibiyet golünü kaydetti. Qabala ve Petrocub engellerini geçmeyi başaran, Köln karşısında ise tur kapısını aralayan MOL Fehervar, Macaristan Ligi’nde ise ilk 3 haftanın 2’sinde 6 puan kaybetti. Beraberliğin yeterli olduğu ev sahibi, Köln karşısında büyük bir avantajla mücadele edecek.

Köln 10 Kişiyle Direnemedi

Almanya Bundesliga’da yoluna namağlup devam eden Köln, UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında yeni sezonun ilk mağlubiyetini Steffen Baumgart ve öğrencileri, Bundesliga sahnesinde ilk 3 haftayı Schalke 04 galibiyeti ve Leipzig, Frankfurt beraberlikleriyle geçirirken, Konferans Ligi’nde harika bir başlangıç yaptığı MOL Fehervar karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Henüz 14. dakikada Julian Chabot ile öne geçen Köln, 20 dakikada 10 kişi kalınca, 70 dakika boyunca rakibine karşı koymakta zorlandı ve 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti. Geçen sezonki lig başarısını yeni sezonda sürdüren Köln, UEFA Konferans Ligi’nde gruplara bir adım kala hata yapmak istemiyor. Köln’ün tur bileti için galibiyete ihtiyacı var.

MOL Fehervar – Köln Maç Bilgileri

MOL Fehervar – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele MOL Arena Sostoi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

MOL Fehervar cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Köln takımında ise Mark Uth’un sakatlığı devam ediyor.

MOL Fehervar’ın 11’i Belli mi?

MOL Fehervar’ın muhtemel kadrosu: Daniel Kovacs, Attila Fiola, Loic Nego, Artem Shabanov, Tavares Stopira, Ivan Petryak, Ruben Pinto, Marcel Heister, Claudiu Bumba, Kenan Kodro, Palko Dardai.

Köln’nün 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Schmitz, Jannis Kilian, Julian Chabot, Hector, Duda, Sargis Adamyan, Ellyes Skhiri, Kainz, Modeste, Anthony Modeste.

İddaa Tahmini

Evinde 10 kişiyle kaybeden Köln, deplasmanda kazanmak zorunda. Almanya temsilcisi ilk maçtaki hatasını deplasmanda daha iyi bir futbol ve rahat bir galibiyetle telafi ederek, tur atlayacaktır. Köln’ün haftayı farklı galibiyetle noktalayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.68

Best10 Oranı: H2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln deplasmanda rahat kazandı. İlk maçı 10 kişiyle kaybeden Bundesliga ekibi, deplasmanda farklı galibiyetle tur atladı ve adını gruplara yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.