İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.08.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Fenerbahçe – Austria Wien: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.66 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de Adana Demirspor engelini 4 golle geçti. Kadıköy’de rakibini 4-2 mağlup eden Sarı Lacivertliler, Süper Lig’de puanını 7 yaptı ve 3. Hafta sonunda liderliğe yükseldi. Avrupa Ligi’nde ise play off turu ilk maçında Austria Wien deplsamanında 2-0 kazanan Sarı Lacivertliler, avantajı eline geçirdi. İyi bir hava yakalayan Fenerbahçe’nin rövanş maçında da rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Aziz ve Nazım Sangare sakat olan isimler. Austria Wien, sezona üst üste puan kayıpları ile başlamıştı. Avusturya Bundesliga’da ilk 3 haftada galibiyet alamadılar. İlk galibiyetini 2 hafta önce Swarowski Tirol karşısında alan Austria Wien, geçen hafta ise Wolfsberg deplasmanında kazanarak moral buldu. UEFA Avrupa Ligi’nde play off turunda Fenerbahçe’ye diş geçiremediler ve ilk maçı 2-0 kaybettiler. Bu sonucun ardından tur şansları zora girdi. Kadıköy’de konuk olacakları Fenerbahçe karşısında işleri bu kez çok daha zor olacak. Maç öncesinde Austria Wien’de Lucas Galvao kart cezalısı. Fenerbahçe, maçın net favorisi. İlk maçı Austria Wien deplasmanında 2-0 kazandılar. Hafta içi Adana Demirspor karşısında da 4-2 kazanan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Kadıköy’de tarftarı önünde Fenerbahçe farklı kazanır ve çıkışını sürdürür.

Sivasspor – Malmö: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Sivasspor, geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Malmö deplasmanında istediğini alamadı. Elada’da konuk oldukları Malmö’ye 3-1 kaybettiler. Bu sonucun ardından tur şansları da azaldı. Rıza Çalımbay’ın ekibi, turu geçmek için 3 farklı galibiyet almak zorunda. 2 farklı galibiyette ise mücadele uzatmalara gidecek. Süper Lig’de de yokları oynayan Sivasspor, üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Alanyaspor ile 1-1 berabere kalmışlardı. Maç öncesinde Sivasspor’da Samba Camara’nın sakatlığı devam ediyor. Malmö, ilk maçta aldığı 3-1’lik galibiyet ile avantajı eline geçirdi. Elada’da konuk ettikleri Sivasspor’u 3-1 ile geçen İsveç ekibi, gruplara kalma açısından büyük bir avantaj sağladı. Sivasspor karşısında üstün oynayan taraflardı ve galibiyeti de hak ettiler. Bugün Sivasspor deplasmanında alacakları tek farklı yenilgi de dahi tur atlayan taraf olacaklar. Maç öncesinde Malmö’de Adi Nalic ve Oscar Lewicki’nin sakatlıkları devam ediyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Sivasspor’un turu geçme şansı azaldı. Malmö ilk maçı 3-1 kazandı ve avantajı eline geçirdi. Sivasspor, galibiyet için oynayacak ama geride de açıklar verebilir. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda skor üretir.

Antwerp – Başakşehir: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Antwerp, ilk maçtan istediği sonucu aldı. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında kaybetmediler ve 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Dinis Almeida’nın attığı kafa golüyle beraberliği bulan Belçika ekibi, rövanş maçının favorisi olarak gösteriliyor. Belçika Ligi’nde de bu sezon iyi işlere imza atan Mark van Bommel’n ekibi, ilk 4 haftada 12 puan toplayarak dikkat çekti. Kadrolarında kaliteli ayaklar var ve bu sezon iç sahada oynadıkları 4 resmi maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Antwerp’de maç öncesinde Vincent Janssen kart cezalısı. Başakşehir, Konferans Ligi’nde sezona 2. Eleme turundan başlamıştı. 2. Turda Maccabi Netanya, 3. Eleme turunda ise Breidablik’i elemeyi başardılar. Play off turu ilk maçında ise Antwerp’i konuk eden Başakşehir, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Tur şansını Belçika’ya taşımış oldular. Süper Lig’de ise ilk 3 maçta 7 puan toplayan Başakşehir, sezona iyi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta ligde Kayserispor’u 2-0 ile geçtiler. Antwerp maçı öncesinde Başakşehir’de eksik bulunmadığını belirtelim. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İlk mücadele 1-1 sona ermişti. İki takımda kazanmak ve gruplara kalmak için oynayacak. Bu sebeple tercihimi gollerden yana kullanacağım. İki takımına gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.06

Bets10 Bahis Oranı: 180.00