Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Udinese Bahis Tahmini 26.08.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 26 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Udinese karşı karşıya gelecek.

intobet, Monza galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.40, Udinese galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Monza’dan Kötü Başlangıç 

Monza’dan kötü başlangıç. Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde mücadele eden ev sahibi, ilk 2 haftayı Torino ve Napoli mağlubiyetleriyle noktaladı. Giovanni Stroppa ve öğrencileri, ilk hafta Torino karşısında 2-1’lik skorla mağlup olurken, sergilenen futbol gelecek haftalar için umut vermişti. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Napoli deplasmanından ise 4-0’lık yenilgiyle dönen ev sahibi, 90 dakika boyunca hem pozisyon üretmekte zorlandı hem de savunma performansıyla sınıfta kaldı. Kısa sürede ligin zayıf halkaları arasında yer alan Monza, yaptığı transfer hamlelerine rağmen sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı.  

Udinese Puan Kayıplarıyla Başladı 

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta geride kalırken, konuk ekip Udinese yeni hocası Andrea Sottil önderliğinde 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Sezon açılışını son şampiyon Milan karşısında yapan Udinese, 1-0 öne geçtiği maçı 4-2’lik skorla kaybederken, geçtiğimiz hafta ise Salernitana ile evinde 0-0 berabere kaldı. İkinci yarının tamamında 10 kişiyle mücadele eden konuk ekip, rakibinden daha iyi bir oyunla karşımıza çıksa da, henüz yeni sezonda galibiyet için yeterli olamadı. Udinese ilk 2 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Monza karşısında galibiyeti hedefliyor. 

Monza – Udinese Maç Bilgileri

Monza – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brianteo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Ranocchia, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Marco D’Alessandro, Andrea Barberis, Filippo Ranocchia, Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Adam Masina, Rodrigo Becao, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

İddaa Tahmini 

Udinese yeni sezonda yaşadığı kabusa, ilk 2 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Monza karşısında 3 puanla son verecektir. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.18

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese iyi başladı iyi bitirdi. Konuk ekip Monza deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, ligin yeni temsilcisi Monza kayıplarına devam etti. Kazananları tebrik ederiz.